Wired earphones 1MORE Piston Fit (silver)

1more
Tootekood: E1009-SILVER
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
6.20 €

1MORE Piston Fit juhtmega kõrvaklapid (hõbe)

Kogege veelgi enam 1MORE kõrvaklappidega! Piston Fit on valmistatud äärmise hoolikusega, arvestades kasutusmugavust. Kahekihiline komposiitdiaphragma vastutab loomuliku ja rikkalikult detailse heli eest, samas kui sisseehitatud mikrofon võimaldab teil telefonikõnesid mugavalt teha. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist. Täiendav eelis on ainulaadne disain, tänu millele täiendavad kõrvaklapid ideaalselt peaaegu igat stiili.

 

Uus muusikaline kogemus

Piston Fit kõrvaklapid on varustatud kahekordse kihiga titaanist komposiitdiaphragmiga, et saavutada rikkalikult detailne ja dünaamiline rütmiefekt. See võimaldab teil viia oma muusikakogemuse uuele tasemele ja kuulda iga detaili oma lemmiklugudest.

 

Takistusteta vestlused

Ärge loobuge oma lähedastega suhtlemisest, isegi kui viibite äärmiselt rahvarohkes kohas, näiteks kaubanduskeskuses või rongijaamas. 1MORE brändi kõrvaklapid on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestab teie häält täpselt ja võimaldab teil rääkida ilma häireteta igas olukorras.

 

Mugav kasutamine

Te ei pea enam iga kord, kui soovite vastata või tagasi lükata sissetulevat kõnet või hallata oma muusikapleierit, oma nutitelefoni järele ulatuma. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist, nuppude eluiga on üle 100 000 kliki. Nii et võite olla kindel, et 1MORE kõrvaklapid teenivad teid kaua.

 

Laialdane ühilduvus

1MORE kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm pistikuga, seega paistavad nad silma oma laia ühilduvusega. Saate neid edukalt ühendada enamikuga kaasaskantavatest digitaalseadmetest, näiteks Android-põhiste nutitelefonide, iPodide ja iPadidega. Võimalusi on tõepoolest palju!

 

Hoolikas käsitöö

Kõrvaklappide parema sobitamise tagamiseks kõrva kanalisse on esikõlarikamber projekteeritud arvestades kõrva kujundust ja kallutatud 45° nurga all. Kaabel on valmistatud vastupidavatest ja kahjustuskindlatest materjalidest. Samuti on tähelepanuväärne stiilne disain, mis meeldib peaaegu kõigile kasutajatele.

 

Komplektis:

Juhtmega kõrvaklapid x1Vahetatavad katted (S, L) x2
Tootja1MORE
mudelE1009
Pistik3,5 mm
Nominaalne võimsus5 mW
Frekventsagedus20-20 000 Hz
Impedants32Ω
Tundlikkus100 dB/mW
MaterjalTPE
Kaabli pikkus1,25 m
Kaal14 g
Värvhõbe

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
148 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.