Wired earphones 1MORE Quad Driver

1more
Tootekood: E1010-BLACK
  • Ühenduvus: Wired
Hind
120.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE Quad Driver juhtmega kõrvaklapid

Naudi realistlikku ja selget heli igal pool. 1MORE Quad Driver kõrvaklapid on varustatud 4 draiveriga, mis pakuvad võrreldamatut kuulamiskogemust. Kõrge tundlikkuse ja madala moonutusega saad oma lemmiklugusid nautida uuel viisil. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab sul seadmeid tõhusalt kasutada ning tänu kvaliteetsele mikrofonile saad helistada probleemideta. Kõrvaklappide rafineeritud disain tagab mugava kasutamise.

 

Erakordne heli

Viibige muusika maailma koos 1MORE. Quad Driver kõrvaklapid on varustatud 4 kvaliteetse draiveriga, mis pakuvad rikkalikku detaili ja kristallselget heli. Kas oled rock and rolli armastaja? Kas hindad originaalseid helisid? Võib-olla keskendud vokaalide kihistumisele? Ükskõik, millised on sinu maitsed, Quad Driver toob igast laulust parima välja! Kõrge kvaliteediga heli kinnitab Hi-Res Audio sertifikaat.

 

Katkematud vestlused

Quad Driver kõrvaklapid pakuvad kvaliteetset MEMS mikrofon, mis salvestab sinu häält täpselt, isegi ebasoodsates tingimustes ja äärmiselt rahvarohketes kohtades. Unusta mured, et su vestluskaaslane ei kuule sind, ja räägi vabalt lähedastega.

 

Kaugjuhtimispult

Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavalt vastata, kõnesid vastu võtta ja tagasi lükata, samuti hallata oma muusikapleierit. Android-põhiste telefonide puhul on võimalik ka helitaseme reguleerimine. Uuri, kui mugav see on!

 

Mõeldud disain

Tänu ergonoomilisele disainile istuvad kõrvaklapid ideaalselt kõrvades, põhjustamata ebamugavust. Seade on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nagu lennukialumiinium, seega on see äärmiselt vastupidav ja tagab kõrge helikvaliteedi. Samuti on tähelepanuväärne stiilne ja klassikaline disain, mis rõõmustab enamikku kasutajatest.

 

Kaasas:

Kõrvaklapid x1Karp x1Vahetatavad korgid x8Klipp x1Õhuadapter x16.3mm kuni 3.5mm adapter x1Silt x1
Tootja1MORE
mudelE1010
Ühendus3.5 mm
Tundlikkus99 dB
Frekvents20 - 40 000 Hz
Impedants32Ω
Nominaalne võimsus5 mW
Kaabli pikkus1.25 m
Kaal18.5 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.