Wired earphones 1MORE Triple-Driver (gold)

1more
Tootekood: E1001-GOLD
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Gold
Hind
78.65 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE Triple-Driver juhtmega kõrvaklapid (kuld)

Armuda muusikasse uuesti. 1MORE Triple-Driver on esimesed kõrvaklapid maailmas, mis on saanud THX sertifikaadi. Need sisaldavad lausa kolme draiverit, mis pakuvad hämmastavat kuulamiskogemust. Kõrge kvaliteediga heli on kinnitatud ka Hi-Res Audio sertifikaadiga. Ergonoomilise disaini ja kaugjuhtimise tõttu on 1MORE toote kasutamine äärmiselt mugav. Kõrgekvaliteediline mikrofon võimaldab sul vabalt rääkida.

1MORE/E1001-Gold/2

Hoolikalt viimistletud disain

Triple-Driveri disainiprotsessis osalesid spetsialistid, tänu millele saavutati erakordne heliefekt. Kõrvaklapid on varustatud kolme draiveriga, mis pakuvad realistlikku ja rikkalikult detailset heli. Kasutatud lahendus võimaldas ka moonutuste minimeerimist. Heliklassi kõrgetasemelisust kinnitab Hi-Res Audio sertifikaat.

1MORE/E1001-Gold/10

Kõrgekvaliteediline mikrofon

Triple-Driver kõrvaklapid pakuvad MEMS mikrofon, mis tabab helisid täpselt. Asetades selle lähedale oma näole, saad mugavalt telefonikõnesid teha, ilma et peaksid mikrofoni oma suhu liigutama.

1MORE/E1001-Gold/3

Kaugjuhtimine

Kabelliitmikuga kaugjuhtimisega saad mugavalt hallata sissetulevaid kõnesid ja muusikapleierit. Kui kasutad Android-põhist seadet, saad lisaks ka helitugevuse taset reguleerida.

1MORE/E1001-Gold/1

Kestvad ja stiilsed

Triple-Driver kõrvaklappide disainimisel keskenduti mitte ainult funktsionaalsusele ja kasutusmugavusele, vaid ka vastupidavusele. Riistvara on valmistatud vastupidavast PET materjalist ning ka aerospace materjalist, mis on äärmiselt kerge. Lisaks eristuvad kõrvaklapid peene läikega, muutes need äärmiselt stiilseks ja suurepäraseks lisandiks erinevatele stiilidele.

1MORE/E1001-Gold/6

Komplektis:

Kõrvaklapid x1Vahetatavad korgid x8Karp x1Õhuadapter x1Klipp x1Kleebis x1Kasutusjuhend x1
Tootja1MORE
mudelE1001
Ühendus3.5 mm
Tundlikkus99 dB
Sagedusala20 - 40 000 Hz
Impedants32Ω
Nominaalne võimsus5 mW
Kaabli pikkus1.25 m
Kaal18 g
Värvkuld

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusGold
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
41 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.