Wired earphones EarFun EH100 (silver)

Earfun
Tootekood: EH100
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
73.65 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Juhtmega kõrvaklapid EarFun EH100 (Hõbe)

Kogege oma lemmiklugusid kõrge kvaliteediga EarFun EH100-ga. Kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat heli, mis on sertifitseeritud Hi-Res, tänu sisseehitatud dünaamilistele ja armatuuri draiveritele. Lisaks leiate komplektist lisarõngad, mis parandavad bassi veelgi paremate tulemuste saavutamiseks. Veelgi enam, kõrvaklapid tagavad pikaajalise mugavuse ning vahetatavate silikoonkatete abil saate neid kohandada vastavalt oma vajadustele.

Earfun/EH100/4

Heli, mis on täis detaile

Tunne, nagu oleksid oma lemmikartisti kontserdil. EarFun EH100 kasutab 10-mm biodiaphragma ja armatuuri draivereid (6.8 mm), mis tagavad kristallselged, kõrvahellitavad kõrged ja keskmised toonid ning sügava bassi. Lisaks parandab magnetiline disain helide eraldusvõimet.

Earfun/EH100/8

Kohanda EH100 heli

Kohandage EarFun EH100 heli vastavalt oma maitsele. Kõrvaklapid kasutavad musti rõngaid (vaikimisi paigaldatud), mis pakuvad pehmet bassi, loomulikke keskmisi toone ja sujuvaid kõrgeid toone. Samal ajal pakuvad komplektis olevad punased rõngad elavat bassi, andes lugudele sügavust. Valige endale sobiv versioon!

Earfun/EH100/1

Pikaajaline mugavus

Nautige ületamatut mugavust EarFun EH100-ga. Kõrvaklapid paistavad silma oma ergonoomilise disainiga, mis võimaldab neid pikka aega kasutada ilma väsimust ja ebamugavust tundmata. Lisaks on nad erakordselt kerged – iga kõrvaklapid kaaluvad 8.6 g. Samuti saate paindliku kaabli kinnitada kõrva taha suurema stabiilsuse saavutamiseks.

Earfun/EH100/3

Peen ehitus

Kõrvaklappide tootmisel kasutati tsinkisulamit, CNC graveerimist ja käsitsi poleerimist, mis tähendab, et toode on tugevalt ehitatud. Lisaks tagavad hõbedaga kaetud vasktraat ja kullatud pistik vastupidavuse ja parema signaali edastamise.

Earfun/EH100/2

Komplektis

kõrvaklapid, hoiukarp, kaabel (1.3 m), silikoonkattega (S/M/L), topelt silikoonkattega, paar punaseid rõngaid, kasutusjuhend
TootjaEarfun
mudelEH100
Värvhõbe
Draiveri diameeter10 mm, 6.8 mm
Frekventsagedus16 Hz - 40 kHz
Tundlikkus103 dB (1 kHz juures)
Impedants16 Ω
Pistikkullatud, 3.5 mm
Kaabli pikkus1.3 m
Ühe kõrvaklapi kaal8.6 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.