wired earphones Edifier GM260 (black)

Edifier
Tootekood: GM260BLACK
  • Värvus: Punane
Hind
18.95 €

Edifier GM260 juhtmega in-ear kõrvaklapid (must)

Edifier GM260 kõrvaklapid pakuvad kõrge kvaliteediga Hi-Res heli ja mugavust. Veelgi enam, kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist. Toode on ühilduv iOS-i ja Androidiga ning hästi läbi mõeldud disain tagab toote vastupidavuse ja tugevuse. Lisaks vastutab omni-suunamikrofon kõrge kvaliteediga vestluste eest.

Suurepärane heli

Naudi detailide rohkusest Edifieri kõrvaklappe. GM260 on saanud Hi-Res sertifikaadi, mis tagab kõrgeima helikvaliteedi. Veelgi enam, 10 mm titaanijuhid vastutavad kõrgeid helisid ja kristallselget heli. Lisaks rõhutab alumiiniumisulamist valmistatud konstruktsioon keskmisi ja sügavaid helisid. Sa kuuled kergesti läheneva vaenlase samme ja väldid rünnakut.

Hoolikalt läbi mõeldud disain

Kõrvaklapid on disainitud tähelepanu detailidele, seega paistavad nad silma usaldusväärse töötluse poolest. Alumiiniumisulamist komponendid on läbinud CNC-protsessi, mis tõlgendub kõrge kvaliteediga töötluseks ja parema helikvaliteedi saavutamiseks. Veelgi enam, kaabel on valmistatud TPE-plastikust ja on vastupidav pragunemisele ja kulumisele.

Laialdane ühilduvus

Edifier GM260-l on 3,5 mm port, mis tagab seadme laialdase ühilduvuse. Need töötavad iOS-i ja Androidiga, nii et saad neid edukalt ühendada oma nutitelefoni, iPadi, sülearvuti, arvuti, Nintendo Switchi jne.

Pikaajaline mugavus

Kasutage kõrvaklappe pikka aega ja ärge muretsege väsimuse või ebamugavuse pärast. Ergonoomiline disain ja 55° nurk tagavad, et GM260 sobivad teie kõrvadesse ideaalselt ega kuku välja. Lisaks tuleb komplektis erineva suurusega pehmendused. Need on valmistatud nahasõbralikest materjalidest ja võimaldavad teil kõrvaklappe oma vajadustele kohandada. Lisaks tõhusalt summutavad nad ümbritsevat müra, võimaldades teil keskenduda mängule.

Mugav kasutamine

See ei ole Edifier GM260 eeliste lõpp. Kõrvaklappidel on kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult, millega saate kohandada nende töötlust. Mugavalt reguleerige helitugevust, peatage/jätkake esitust, vastake/käitage kõnesid ja vahetage lugusid. Nüüd on teil kõige olulisematele funktsioonidele juurdepääs käeulatuses.

Komplektis

kõrvaklapidÜhekihilised kummirihmad suurustes S, M, L (3 paari)kahekihilised kummirihmad (1 paar)kasutusjuhendEdifieri kleebis
TootjaEdifier
mudelGM260
Värvmust
Kaabli pikkus1,3 m
Liides3,5 mm
Takistus32 ꭥ
Muundurid10 mm
Frekventsagedus20 Hz - 40 kHz
Tundlikkus102 dB
Mikrofonomnisuunaline, 4 mm
Mikrofoni tundlikkus-42±3dB
Kaalumbes 17 g
ÜhilduvusiOS, Android

Tehnilised andmed

VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
170 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.