wired earphones Edifier P205 (white)

Edifier
Tootekood: P205WHITE
  • Värvus: Hõbe
Hind
5.95 €

Edifier P205 juhtmega kõrvaklapid

Naudi ülimat helikvaliteeti muusika kuulamisel, mängude mängimisel või telefonikõnede tegemisel. Edifier P205 in-ear kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 8mm kõlaritega, mis pakuvad sügavat ja rõhutatud bassi. Need on ka äärmiselt kerged ja mugavad. Integreeritud mikrofon võimaldab sul telefoniga rääkida ning kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult annab mugava juurdepääsu mitmele kasulikule funktsioonile.

Kristallselge heli

Dünaamilised 8mm kõlarid toovad esile selge ja detailiderikka heli. Need võimaldavad sul nautida täiustatud bassi ja ideaalselt tasakaalustatud keskheli. Kõik see tähendab, et saad avastada mitte ainult oma lemmiklugude varem tundmatuid detaile, vaid ka suurendada mängude mängimise immersiooni.

Mugav telefonikõnede tegemine

Nüüd saad mugavalt rääkida telefoniga peaaegu igal pool - mitte ainult kodus, vaid ka bussis või rahvarohkes poes. Kõrvaklapid on varustatud kõrge tundlikkusega ümbersuunava mikrofoniga, mis usaldusväärselt salvestab sinu häält, andes sulle kindlustunde, et sinu kõnelejad kuulevad sind probleemideta.

Integreeritud kaugjuhtimispult

Koge, kui lihtne ja mugav võib olla kõrvaklappide kasutamine. P205-l on kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult, nii et kõik kõige olulisemad funktsioonid on alati käeulatuses. Näiteks saad hõlpsasti reguleerida helitugevust või vastata telefonikõnele.

Ergonoomiline disain

SP205 kõrvaklapid on äärmiselt kerged ja mugavad. Need kaaluvad vaid 11.2g ja istuvad tihedalt sinu kõrvades. Need ei kuku välja ja pakuvad ületamatut mugavust. Komplektis olevad vahetatavad kõrvatükid kolmes suuruses (S, M ja L) võimaldavad sul neid veelgi kohandada. Kõrvaklapid näevad ka stiilsed välja.

Karbis

Kõrvaklapid3 paari vahetatavaid kõrvatükke (S, M ja L)Kasutusjuhend
BrändEdifier
mudelP205
Juht8mm dünaamiline
Frekvenresponse20Hz-20kHz
Impedants21Ω
SPL102±3dB
Mikrofoni suunatusÜmbersuunav
Mikrofoni sagedusreaktsioon100Hz-10KHz
Mikrofoni tundlikkus99.3±3dB
Ühendus3.5mm AUX
Kaabli pikkus1.2m±5cm
Kaal11.2g
VärvValge

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
39 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.