Wired Earphones Joyroom JR-EC05, Type-C (White)

Joyroom
Tootekood: JR-EC05
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
5.90 €

Joyroom juhtmega kõrvaklapid JR-EC05, Type-C (valge).

Kuula muusikat igal pool! Joyroom JR-EC05 kõrvaklapid on varustatud suurte 14.2mm kõlaritega, mis tagavad fantastilise helikvaliteedi. Ergonoomiline disain garanteerib pikaajalise mugavuse ning sisseehitatud mikrofon võimaldab sul vabalt suhelda oma lähedastega. Nende kasutamist lihtsustab ka kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult.

Joyroom/JR-EC05-white/5

Muusika ja telefonikõnede jaoks

Hõlma end oma lemmiklaulude helidesse! Kõrvaklapid on varustatud 14.2-millimeetriste kõlaritega, mis vastutavad kõrge helikvaliteedi eest. Tänu sellele saad nautida täiuslikku toonide tasakaalu ja uskumatut detailide rikkust. Kuid see ei ole veel kõik! Kõrvaklappidel on sisseehitatud ühesuunaline mikrofon, mis salvestab sinu häält usaldusväärselt, võimaldades sul suhelda isegi mürarikkates kohtades.

Joyroom/JR-EC05-white/1

Mugav kasutamine

Sa ei pea enam iga kord nutitelefoni järele ulatuma, et laulu vahetada! Kõrvaklappidel on praktiline kaugjuhtimispult, mis muudab nende kasutamise veelgi lihtsamaks. Selle abil saad peatada ja jätkata esitust, reguleerida helitugevust, hallata kõnesid või aktiveerida hääleassistent.

Joyroom/JR-EC05-white/2

Ergonoomiline disain

Kõrvaklapid rõõmustavad sind oma hoolikalt läbimõeldud disainiga. Nende ergonoomiline disain tagab unustamatu mugavuse tundide kaupa muusika kuulamisel - sa ei pea muretsema väsimuse või ebamugavuse pärast. Need sobivad ideaalselt kõrva kujuga ja ei kuku välja. Seetõttu on need ka ideaalsed intensiivsete treeningute jaoks jõusaalis.

Joyroom/JR-EC05-white/3
Tootja.Joyroom
mudelJR-EC05
VärvValge
Muundurid14.2 mm
Frekventsagedus20Hz-20kHz
ImpedantsΩ32
Nominaalne võimsus3mW
Kaabli pikkus1.2 m
MaterjalTPE
LiidesUSB-C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
198 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.