Wired Earphones Joyroom JR-EW06, Half in Ear (Dark Gray)

Joyroom
Tootekood: JR-EW06DARKGRAY
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
6.40 €

Joyroom JR-EW06 juhtmega kõrvaklapid, (hall).

Avasta Joyroom JR-EW06 kõrvaklapid, et nautida ülimat kuulamiskogemust ilma kompromissideta. Pool-kõrva disain, sisseehitatud mikrofon ja kvaliteetsed materjalid teevad need kõrvaklapid ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks. φ14.2mm kõlarite ja sagedusvahemikuga 20Hz kuni 20KHz võid olla kindel, et helikvaliteet on tipptasemel.

Joyroom/JR-EW06-Dark-Gray/1

Pikaajaline mugavus

JR-EW06 pool-kõrvaklapid on disainitud sinu mugavust silmas pidades, pakkudes täiuslikku sobivust ja mugavust pikkadeks tundideks. Need on ideaalsed pikaks muusika kuulamiseks, telefonikõnede tegemiseks või filmide vaatamiseks.

Joyroom/JR-EW06-Dark-Gray/2

Fenomenaalne helikvaliteet

Pakkudes sagedusvahemikku 20Hz kuni 20KHz ja 14.2mm draivereid, toob JR-EW06 sinuni rikkaliku, tasakaalustatud ja realistliku heli. Avastage sügavad bassid, selged ja erksad keskmised ja kõrged helid, mis koos loovad täiusliku harmoonia ning lasevad sul sukelduda oma lemmiklaulude, podcastide ja audioraamatute helidesse.

Joyroom/JR-EW06-Dark-Gray/9

Sisseehitatud kaugjuhtimispult kahe nupuga

Minimeeri telefoniga suhtlemise arvu sisseehitatud kaugjuhtimispuldi abil. Kaks nuppu võimaldavad sul muusikat ja telefonikõnesid kiiresti ja lihtsalt juhtida, andes sulle vabaduse ja mugavuse ilma nutitelefoni ekraanile vaatamata.

Joyroom/JR-EW06-Dark-Gray/8

Moonutusteta kõned

Sisseehitatud mikrofon koos mürasummutustehnoloogiaga tagab kristallselged telefonikõned. Olgu tegemist ärikoosoleku kõnega või sõpradega vestlemisega, sinu hääl on alati selgelt kuulda, nii et sul ei pea end kordama.

Joyroom/JR-EW06-Dark-Gray/3

Robustne ja vastupidav disain

Sa ei pea muretsema Joyroom kõrvaklappide kvaliteedi ja vastupidavuse pärast. Valmistatud vastupidavatest materjalidest nagu TPE, ABS ja metall, on JR-EW06 kõrvaklapid loodud taluma igapäevast kasutamist.

Joyroom/JR-EW06-Dark-Gray/4
Tootja.Joyroom
mudel: JR-EW06
Värv: hall
Tüüp: pool-kõrv
Kõlar: φ14.2mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20KHz
AC takistus: 32Ω
Nominaalne võimsus: 3mW
Kaabli pikkus: 1,2m
Materjal: TPE ABS Metall
Ühendustüüp: 3.5mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.