Wired Earphones Joyroom JR-EW07, Half in Ear (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-EW07
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
4.25 €

Joyroom JR-EW07 juhtmega kõrvaklapid, (Must).

Tutvuge Joyroom JR-EW07 kõrvaklappidega, mis ühendavad ülimat helikvaliteeti ja erakordset mugavust ning funktsionaalsust. Unikaalne 13° kaldega disain tagab ideaalse sobivuse, ilma et see tekitaks ebamugavust isegi pikaajaliste kuulamisseansside ajal. Mugav sisseehitatud juhtpaneel koos mikrofoniga ja lai sagedusreaktsiooni vahemik muudavad kõrvaklapid vastavaks kõige nõudlikumate kasutajate ootustele.

Joyroom/JR-EW07/2

Hoolikalt läbimõeldud disain

Pikalt kõrvaklappide kasutamine ei pea enam olema piin. 13° kaldenurgaga ja ergonoomilise disainiga sobivad Joyroom JR-EW07 kõrvaklapid ideaalselt teie kõrva kujuga. Kõrvaklapid töötavad hästi paljudes stsenaariumides - 1,2 m pikkune kaabel annab teile liikumisvabaduse jooksmisel, jalgrattasõidul või kodus lõõgastudes.

Joyroom/JR-EW07/5

Integreeritud juhtpaneel teie mugavuseks

Integreeritud kaugjuhtimispult koos mikrofoniga annab teile täieliku kontrolli muusika ja kõnede üle, ilma et peaksite oma telefoni taskust välja võtma. Muutke lugusid, vastake ja lõpetage kõnesid kergesti intuitiivsete nuppude abil.

Joyroom/JR-EW07/6

Tundlik mikrofon juhuslikeks vestlusteks

Rääkige oma lähedastega nagu nad oleksid teie kõrval. Joyroom JR-EW07 kõrvaklappide tundlik mikrofon tagab HD kvaliteediga vestlused. Olenemata sellest, kas olete rahvarohkes kohas või vaikses toas, on teie vestlused alati selged ja müravabad.

Joyroom/JR-EW07/1

Ülim helikvaliteet

14,2 mm draiverite ja sagedusreaktsiooni vahemikuga 20Hz kuni 20KHz pakuvad Joyroom kõrvaklapid täielikku helispektrit. Sügavatest bassidest kuni kristallselgete kõrgete helideni, iga muusikaline detail on täpselt reprodutseeritud, nii et saate kuulata oma lemmikmeloodiaid, tundes end nagu päris kontserdil.

Joyroom/JR-EW07/8
Tootja.Joyroom
mudel: JR-EW07
Värv: must
Tüüp: pool-sisekõrv
Kõlar: φ14.2mm
Sagedusreaktsioon: 20Hz-20KHz
AC takistus: 32Ω
Nominaalne võimsus: 3mW
Kaabli pikkus: 1,2m
Materjal: TPE ABS Metall
Ühendustüüp: 3.5mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.