Wired Earphones JR-EC07, Type-C (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-EC07BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
9.20 €

Joyroom JR-EC07 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, Type-C (Must)

Joyroom JR-EC07 juhtmega kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad helikvaliteeti, mugavust ja vastupidavust. Need sisaldavad 10-millimeetriseid neodüümmagnetite draivereid, mis toovad esile rikkalikult detailse heli. Kvaliteetsed mikrofonid salvestavad teie häält usaldusväärselt, võimaldades teil vabalt rääkida. Kaugjuhtimispult muudab kasutamise lihtsaks ning USB-C liides tagab stabiilse ühenduse ühilduva seadmega.

Joyroom/JR-EC07-Black/6

Laske end üllatada helikvaliteedist

Joyroom JR-EC07 võimaldab teil nautida suurepärast helikvaliteeti, olenemata sellest, millist muusikat te kuulate - kõik tänu 10 mm neodüümmagnetite draiveritele. 20 Hz-20 kHz sagedusala võimaldab kõrvaklappidel taastada nii madalaid kui ka kõrgeid helisid, pakkudes hämmastavat helielamust.

Joyroom/JR-EC07-Black/2

Valmistatud vestlusteks

Nüüd saate mugavalt rääkida oma lähedastega peaaegu igal pool. Kõrvaklappidel on sisseehitatud kvaliteetne mikrofon, mis tagab selge ja terava helikvaliteedi vestluste ajal. See tagab, et olenemata sellest, kus te olete, kulgevad teie vestlused sujuvalt ja katkestusteta.

Joyroom/JR-EC07-Black/1

Lihtsam kasutada

Mugavalt juhtige oma muusikamängijat, ilma et peaksite iga kord telefoni järele ulatuma. Kõrvaklappidel on kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult, mis muudab kasutamise veelgi lihtsamaks. Sellega saate heli üles ja alla keerata, telefonikõnesid vastu võtta ja lõpetada, lugusid vahetada või aktiveerida nutika hääleassistent.

Joyroom/JR-EC07-Black/3
TootjaJoyroom
mudelJR-EC07
VärvMust
Muundurid10 mm
Sagedusala20Hz-20kHz
Nominaalne võimsus3mW
Kaabli pikkus1,2 m
MaterjalTPE+ABS+Metall
LiidesUSB-C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
25 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.