Wired Earphones JR-EW02, Half in Ear (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-EW02BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
3.75 €

Joyroom JR-EW02 juhtmega kõrvaklapid, (Must).

Avasta uus helidimension Joyroom JR-EW02 kõrvaklappidega, mis on võimsate basside, HiFi heli ja mugavuse kombinatsioon. Bioonilise kõlariga, millel on komposiitdiafragma ja kõrge tundlikkusega mikrofon, pakuvad nad unustamatut helikogemust ja võimaldavad sul teha kristallselgeid telefonikõnesid kergusega. Tänu kalduvale disainile sobivad nad paremini sinu kõrva kujuga, tagades tundide kaupa ületamatut mugavust.

Joyroom/JR-EW02-Black/1

Biooniline kõlar

Bioonilise kõlariga, millel on komposiitdiafragma, toovad Joyroom JR-EW02 uskumatult sügavat ja realistlikku bassi ning selget HiFi heli. Need on ideaalsed kõrvaklapid muusikaarmastajatele, kes ei soovi helikvaliteedis kompromisse teha. Lihtsalt kaota end muusikasse!

Joyroom/JR-EW02-Black/4

Ületamatu mugavus

Kõrvaklapid on disainitud 45° kaldega ja neil on silikoonist kõrvapadjad, et tagada perfektne sobivus ja mugavus isegi pikaajalise kasutamise ajal. Materjal, millest nad on valmistatud, on nahasõbralik, nii et saad nautida kuulamist ilma ebamugavustundeta.

Joyroom/JR-EW02-Black/5

Tundlik mikrofon

JR-EW02 on varustatud tundliku mikrofoniga, ideaalne HD kõnede jaoks. See on ideaalne valik mänguritele, otseülekande tegijatele ja neile, kes teevad sageli telefonikõnesid. Räägi ja mängi absoluutse kindlusega, et iga sõna ja heli on salvestatud äärmise täpsusega.

Joyroom/JR-EW02-Black/6

Vastupidavus ja mugavus ühes

Usaldusväärne ja vastupidav kõrge elastsusega TPE kaabel mitte ainult ei takista sassi minekut, vaid on ka lihtne hoiustada. See on ideaalne neile, kes on pidevalt liikvel. Unusta aega raiskamine juhtmete lahtisõlmimisele, keskendu selle asemel sellele, mis on tõeliselt oluline.

Joyroom/JR-EW02-Black/3

Lihtne kasutada ja lai ühilduvus

Nutika 2-nupulise juhtimisega on kõrvaklappide kasutamine triviaalne. Nikeldatud 3.5mm pistik tagab laia ühilduvuse ja stabiilse edastuse, mis tähendab, et kõrvaklapid töötavad ideaalselt kõikide seadmetega. Kui valid JR-EW02, panustad mitmekesisusele ja usaldusväärsusele.

Joyroom/JR-EW02-Black/7

Komplektis

KõrvaklapidVahetatavad padjad kolmes suuruses (S, M, L)
TootjaJoyroom
mudel: JR-EW02
Värv: must
Tüüp: in-ear
Kõlar: φ14.2mm
Frekvenresponse: 20Hz-20KHz
AC takistus: Ω
Nominaalne võimsus: 3mW
Kaabli pikkus: 1,2m
Materjal: TPE
Ühendustüüp: 3.5mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
283 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.