Wired Earphones JR-EW03, Half in Ear (Dark Grey)

Joyroom
Tootekood: JR-EW03DARKGRAY
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
4.95 €

Joyroom JR-EW03 kaabeldatud kõrvaklapid, (Tumehall).

Naudi suurepärast heli Joyroom JR-EW03 kaabeldatud dokk-kõrvaklappidega. Need pakuvad selget heli sagedusvahemikus 20Hz kuni 20KHz ning tänu oma ergonoomilisele disainile saad oma lemmiklugusid kuulata tunde ilma ebamugavust tundmata. Kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga lihtsaks kasutamiseks ning vastupidava ja paindliku TPE kaabliga. Kõik see on elegantse metallviimistlusega.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/1

Intensiivne heli

φ10mm draiverite ja laia sagedusvahemikuga 20Hz kuni 20KHz pakuvad Joyroom JR-EW03 kõrvaklapid täpselt tasakaalustatud ja loomulikku heli. Sügavatest bassidest kuni kristallselgete kõrgete helideni, rikkalik ja detailne heli rahuldab ka kõige nõudlikumaid muusikasõpru.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/2

Maksimaalne mugavus sinu kõrvadele

Joyroomi disainerid on valinud ergonoomilise disaini 60° kaldega, et saaksid olla kindel, et JR-EW03 kõrvaklapid istuvad sinu kõrvades kindlalt ja mugavalt. Kerge disain tähendab, et saad nautida muusikat ja vestlusi pikki aegu ilma väsimuseta.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/6

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

JR-EW03 kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga, mis muudab muusika ja telefonikõnede juhtimise lihtsaks. Nii ei pea sa oma telefoni taskust või kotist välja võtma. Kõik, mida vajad, on sõna otseses mõttes sinu sõrmede ulatuses.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/4

HD mikrofon - vestlused kõrgeima kvaliteediga

Sa ei pea enam muretsema, et sinu vestluskaaslased ei kuule, mida sa neile ütled. Tundliku mikrofoniga HD vestluste jaoks on sul garanteeritud, et sind kuuldakse alati ideaalselt. Olgu tegemist olulise ärivestlusega või sõpradega lobisemisega, JR-EW03 pakuvad suurepärast helikvaliteeti.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/7

Vastupidav ja paindlik TPE kaabel

Kõrvaklapid on varustatud paindliku, kuid ka vastupidava TPE kaabliga. See tähendab, et saad unustada ärritavad sassi läinud juhtmed. Sa ei pea enam raiskama aega ja närve nende tüütult lahti harutamisele.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/3

Laialdane ühilduvus ja elegantne disain

Elegantne disain metallviimistlusega muudab JR-EW03 kõrvaklapid mitte ainult funktsionaalseteks, vaid ka stiilseks aksessuaariks. Lisaks, tänu oksüdatsioonikindlale 3.5mm ühendusele, on JR-EW03 kõrvaklapid ühilduvad laia valiku seadmetega, tagades stabiilse ühenduse ilma häireteta.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/5
Tootja.Joyroom
mudel: JR-EW03
Nimi: Joyroom EW03
Värv: tumehall
Tüüp: in-ear
Kõlar: φ10mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20KHz
AC takistus: 32Ω
Nominaalne võimsus: 3mW
Kaabli pikkus: 1.2m
Materjal: TPE metall
Ühendustüüp: 3.5mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
285 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.