Wired Earphones JR-EW03, Half in Ear (Silver)

Joyroom
Tootekood: JR-EW03SILVER
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
4.95 €

Joyroom JR-EW03 kaabeldatud kõrvaklapid, (Hõbe).

Naudi suurepärast heli Joyroom JR-EW03 kaabeldatud dokk-kõrvaklappidega. Need pakuvad selget heli sagedusvahemikus 20Hz kuni 20KHz ning tänu ergonoomilisele disainile saad oma lemmiklugusid kuulata tundide kaupa ilma ebamugavust tundmata. Kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga lihtsaks kasutamiseks ning vastupidava ja paindliku TPE kaabliga. Kõik see on elegantse metallviimistlusega.

Joyroom/JR-EW03-Silver/1

Võimas heli

φ10mm kõlarite ja laia sagedusvahemikuga 20Hz kuni 20KHz pakuvad Joyroom JR-EW03 kõrvaklapid täpselt tasakaalustatud ja loomulikku heli. Sügavatest bassidest kuni kristallselgeid kõrgeid helisid, rikkalik ja detailne heli rahuldab ka kõige nõudlikumaid muusikaarmastajaid.

Joyroom/JR-EW03-Silver/3

Maksimaalne mugavus teie kõrvadele

Joyroomi disainerid valisid ergonoomilise disaini 60° kallutusega, et tagada JR-EW03 kõrvaklappide kindel ja mugav paigaldus teie kõrvadesse. Kerge disain võimaldab nautida muusikat ja vestlusi pikka aega ilma väsimust tundmata.

Joyroom/JR-EW03-Silver/2

Integreeritud kaugjuhtimispult

Integreeritud kaugjuhtimispuldiga JR-EW03 kõrvaklapid muudavad muusika ja telefonikõnede juhtimise lihtsaks. Nii ei pea te oma telefoni taskust või kotist välja võtma. Kõik, mida vajate, on sõna otseses mõttes teie sõrmeotstes.

Joyroom/JR-EW03-Silver/8

HD mikrofon - vestlused kõrgeima kvaliteediga

Te ei pea enam muretsema, et teie vestluskaaslased ei kuule, mida soovite neile öelda. Tundliku HD vestlemiseks mõeldud mikrofoniga olete garanteeritud, et teid kuuldakse igal ajal ideaalselt. Olgu tegemist olulise ärivestlusega või sõpradega lobisemisega, JR-EW03 pakuvad suurepärast helikvaliteeti.

Joyroom/JR-EW03-Silver/6

Kestvad ja paindlikud TPE kaablid

Kõrvaklapid on varustatud paindliku, kuid ka vastupidava TPE kaabliga. See tähendab, et saate unustada ärritavad sassis juhtmed. Te ei pea enam raiskama oma aega ja närve nende vaevumisi lahti harutamisele.

Joyroom/JR-EW03-Silver/4

Laialdane ühilduvus ja elegantne disain

Elegantselt metallviimistlusega disain muudab JR-EW03 kõrvaklapid mitte ainult funktsionaalseteks, vaid ka stiilseks aksessuaariks. Lisaks on JR-EW03 kõrvaklapid oksüdatsioonikindla 3.5mm pistikuga ühilduvad laia valiku seadmetega, tagades stabiilse ühenduse ilma häireteta.

Joyroom/JR-EW03-Silver/5
Tootja.Joyroom
mudel: JR-EW03
Nimi: Joyroom EW03
Värv: hõbe
Tüüp: in-ear
Kõlar: φ10mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20KHz
AC takistus: 32Ω
Nimivõimsus: 3mW
Kaabli pikkus: 1.2m
Materjal: TPE metall
Pistiku tüüp: 3.5mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
313 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.