Wired Earphones JR-EW04, Half in Ear (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-EW04BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
4.10 €

Joyroom JR-EW04 juhtmega kõrvaklapid, (Must).

Ära lase keskpärasel helikvaliteedil rikkuda oma muusika kuulamise naudingut. Valige mitmekesised Joyroom JR-EW04 kõrvaklapid ja nautige sügavat heli. Need pakuvad täiuslikku sobivust teie kõrva kujule ja on varustatud sisseehitatud kolme nupuga kaugjuhtimispuldiga, mis võimaldab mugavat kasutamist, samuti tundliku mikrofoniga kristallselgete telefonikõnede jaoks. Lisaks muudab universaalne 3,5 mm ühendus need ühilduvaks laia valiku seadmetega.

Joyroom/JR-EW04-Black/1

Erakordne mugavus

Kõrvaklappide kogemuse oluline element on mugavus. Kõrvaklappide ergonoomiline disain muudab need teie kõrva kujule täiuslikult sobivaks, tagades mugavuse olenemata sellest, kui kaua te neid kasutate.

Joyroom/JR-EW04-Black/2

Kontroll teie sõrmede all

Integreeritud kolme nupuga kaugjuhtimispult võimaldab teil lihtsalt juhtida muusikat, kõnesid ja hääleassistenti, kõik ilma, et peaksite oma telefoni taskust välja võtma. Valige tõestatud lahendused ja nautige muretut kasutamist.

Joyroom/JR-EW04-Black/4

Kristallselged kõned

Te ei pea muretsema kõnekvaliteedi pärast, isegi lärmakates keskkondades. Sisseehitatud tundlik mikrofon tagab, et teie vestlused on alati kristallselged. Teie hääl salvestatakse täpselt, nii et teie kõnelejad kuulevad teid alati selgelt.

Joyroom/JR-EW04-Black/5

Muusikaelamus kõrgeimal tasemel

JR-EW04 pakuvad erakordselt detailset heli, mis köidab iga muusikaarmastaja tähelepanu. φ14.2mm kõlarid sagedusvahemikus 20Hz kuni 20KHz toovad välja rikkaliku ja tasakaalustatud heli. Sügavatest bassidest kuni kirkate ja selgete kõrgete helideni! Nii saate kuulata oma lemmiklaule, nautides iga helinüanssi.

Joyroom/JR-EW04-Black/6

Universaalne heliallikas

3,5 mm ühendus muudab JR-EW04 kõrvaklapid ühilduvaks laia valiku seadmetega. See teeb neist ideaalse valiku, olgu need siis telefon, tahvelarvuti või sülearvuti. Nautige usaldusväärset ühendust ilma häireteta!

Joyroom/JR-EW04-Black/3
Tootja.Joyroom
mudel: JR-EW04
Värv: must
Tüüp: pool-sisemine
Kõlar: φ14.2mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20KHz
AC takistus: 32Ω
Nominaalne võimsus: 3mW
Kaabli pikkus: 1,2m
Materjal: TPE ABS
Ühendustüüp: 3.5mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.