Wired earphones Mcdodo HP-3480, lightning (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-3480
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.70 €

Mcdodo HP-3480 kõrvaklapid, kaabeldatud, lightning (must)

Mcdodo HP-3480 kõrvaklapid on kaabeldatud heliseade, mis ühendab selge ja võimsa heli kaasaegse disaini ja mugavusega. Tänu dünaamiliste membraanide kasutamisele ja sagedusvastuse vahemikule 20 kuni 20000 Hz tagavad nad kõrge kvaliteediga helikvaliteedi nii madalates kui ka kõrgetes toonides. 96 dB tundlikkus ja 32Ω takistus tagavad optimaalse helitugevuse ja selguse, muutes need ideaalseks igapäevaseks muusika, taskuhäälingute kuulamiseks või telefonikõnede ajal.

McDodo/HP-3480/1

Elegants ja vastupidavus

HP-3480 kõrvaklapid on varustatud stiilse alumiiniumviimistlusega, mis mitte ainult ei anna neile kaasaegset välimust, vaid tagab ka suurema vastupidavuse. Kuldplaatitud kontaktid on kulumiskindlad ja oksüdatsioonikindlad, mis tagab pikaajalise ja stabiilse ühenduse kvaliteedi. Lisaks on kaabel, mis on tugevdatud punutud nailoniga, mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka painutuskindel ja kahjustuskindel, mis pikendab oluliselt kõrvaklappide eluiga.

McDodo/HP-3480/3

Funktsionaalsus käeulatuses

Integreeritud suunamikrofon ja sisseehitatud kaugjuhtimispult muudavad helitugevuse reguleerimise, kõnedele vastamise ja lõpetamise ning muusika esituse juhtimise lihtsaks, ilma et peaksite seadme poole ulatuma. See muudab kõrvaklapid äärmiselt praktiliseks kasutada, olgu need siis füüsilise tegevuse ajal või vaikses kodukeskkonnas.

McDodo/HP-3480/4

Ühilduvus ja kasutusmugavus

Kõrvaklapid on ühilduvad seadmetega, mis on varustatud Lightning-ühendusega, muutes need ideaalseks valikuks iPhone'i ja teiste Apple'i seadmete kasutajatele. Plug & Play standard tagab ühendamise lihtsuse - lihtsalt ühendage kõrvaklapid oma seadmega, et nautida koheselt kvaliteetset heli.

McDodo/HP-3480/2
TootjaMcDodo
Tootja koodHP-3480
Pikkus120cm
Kaal16g
Värvmust
Kõrvaklappide tüüpDockside
Membraani tüüpDünaamiline
ÜhendusLightning
Sagedusvastus20 - 20000 Hz
Tundlikkus96 dB
Takistus32Ω
MikrofonJah
Helitugevuse reguleerimineJah
ViimistlusAlumiinium, kuldplaatitud kontaktid, nailon
ÜhilduvusSeadmed, millel on Lightning-ühendus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.