Wired earphones Mcdodo HP-3500 (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-3500
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
9.85 €

Juhtmega kõrvaklapid Mcdodo HP-3500 (must)

Laske oma lemmiklauludel igat päevahetke täiustada. Mcdodo HP-3500 kõrvaklapid pakuvad erakordset helikvaliteeti 10-millimeetriste draiveritega ja on äärmiselt mugavad. Need on varustatud integreeritud juhtnupuga, mis võimaldab lihtsat juhtimist, ja sisseehitatud mikrofon võimaldab muretut telefonikõnede tegemist. Need kõrvaklapid paistavad silma ka stiilse disainiga, mis on inspireeritud vinüülplaatidest, ning laia ühilduvusega. 3.5mm pistik tagab sujuva ühenduse teie nutitelefoni, sülearvuti ja muu seadmega.

McDodo/HP-3500/2

Kõrge Kvaliteediga Helikvaliteet

Avastage oma lemmiklaulud veelgi paremas kvaliteedis. Need kõrvaklapid on varustatud 10mm draiveritega ja edasijõudnud kiibiga, mis võimaldab neil pakkuda rikkalikku stereoheli, selget heli ja täiuslikku harmooniat. Võimas bass, puhtad keskmised toonid ja kõrva hellitavad kõrged toonid – kõik see võimaldab teil muusika maagia uuesti avastada!

McDodo/HP-3500/11

Integreeritud Mikrofon

Need kõrvaklapid võimaldavad teil teha telefonikõnesid või suhelda teiste mängijatega, samal ajal kui mängite veebimänge. Need on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis registreerib teie häält täpselt, tagades, et teie vestlused on selged ja kuulda peaaegu igas olukorras tänu edasijõudnud MEMS-tehnoloogiale.

McDodo/HP-3500/9

Mõeldud Mugavuseks

Kuulake muusikat pikema aja jooksul ilma ebamugavustundeta. Need kõrvaklapid on väga mugavad ega avalda ebameeldivat survet. Need pakuvad ka müra isolatsiooni väliste helide eest. Vasekaabel tagab stabiilse signaali edastamise, garanteerides puhta heli, samas kui vastupidav kaabel on painutamise, tõmbamise ja kahjustuste suhtes vastupidav. Sisseehitatud kaugjuhtimispult muudab kõrvaklappide juhtimise lihtsaks, võimaldades teil reguleerida helitugevust, peatada esitust või vahetada laule, näiteks.

McDodo/HP-3500/6

BrändMcdodo
mudelHP-3500
VärvMust
Liides3.5mm DC
Draiver10mm
Impedants32 ±15%
Kaal16g
Kõrvaklappide suurusS / M / L
MaterjalAlumiiniumisulamist + Nailon

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
137 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.