Wired in-ear headphones VFAN M09 (white)

Vipfan
Tootekood: EP-M9
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
13.05 €

Vipfan M09 juhtmega kõrvaklapid (valge)

Kuula oma lemmikmeloodiaid, kus iganes sa oled! Vipfan M09-l on kvaliteetsed 12 mm draiverid, mis pakuvad kristallselget ja loomulikku heli. Sisseehitatud mikrofon muudab telefoni kasutamise mugavaks ning integreeritud kaugjuhtimispult teeb toote kasutamise lihtsaks. Samal ajal on kõrvaklapid uskumatult kerged ja mugavad ning ka vastupidavad.

Avasta oma lemmiklaule uuesti

Avasta oma lemmiklaule uuesti! Kõrvaklapid on varustatud 12 mm draiveritega, mis pakuvad loomulikku heli ja rikkalikku detaili. Proovi Vipfan M09!

Mõeldud disain

Kasutage M09 nii kaua, kui vajate, muretsemata ebamugavuste pärast! Kõrvaklappide disain on loodud sobima täpselt teie kõrvadesse, et mitte põhjustada valu ega kukkuda välja.

Integreeritud kaugjuhtimispult

Kõrvaklappide kasutamine on äärmiselt lihtne ja mugav, tänu integreeritud kaugjuhtimispuldile. Selle abil saate reguleerida helitugevust, vahetada mängitavat laulu või vastata kõnele. Kõige olulisemad funktsioonid on teie sõrmede all!

Probleemivabad telefonikõned

Nüüd saate telefoniga rääkida ilma probleemideta isegi lärmakates keskkondades. Vipfan M09 kõrvaklapid on varustatud tipptasemel mikrofoniga, mis salvestab teie häält täpselt. Ükski ebavajalik heli ei takista teid enam! Kas teete ostlemist kaubanduskeskuses ja keegi helistab teile? Kas soovite rääkida telefonis rahvarohkes bussis? Pole probleemi! Võite olla kindel, et teie kõneleja kuuleb teid suurepäraselt.

BrändVipfan
MudelM09
MaterjalTPE
Draiveri diameeter12 mm
VärvValge
ÜhendusLightning
Kaabli pikkus1.1 m

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
35 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.