Wired in-ear headphones VFAN M11, USB-C (black)

Vipfan
Tootekood: M11-BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
5.50 €

Vipfan M11 kõrvaklapid

Kas otsite mugavaid kõrvaklappe, mis pakuvad teile kõrgekvaliteedilist heli? Valige Vipfan M11! Suured draiverid komposiitdiafragmadega tagavad teile unustamatu muusikaelamuse ning kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab hõlpsasti juurde pääseda mõnedele kõige olulisematele funktsioonidele. Veelgi enam, USB-C liides teeb kõrvaklapid ühilduvaks enamikku populaarsete seadmetega.

Imeline heli

Kõrvaklapid on varustatud suurte 12-millimeetriste draiveritega komposiitdiafragmadega. See võimaldab neil pakkuda sügavat, rõhutatud bassi ja kõrgeid helisid, mis on kõrvadele meeldivad. Detailide rikkus, täiuslik harmoonia ja selge, loomulik heli võimaldavad teil avastada oma lemmiklaule uues, paremas kvaliteedis.

Peen disain

Naudi ületamatut mugavust, kui kuulad oma lemmikplaylist'e. Kõrvaklapid on erakordselt kerged ja mugavad, istuvad hästi kõrvades ja ei kuku sealt välja. Veelgi enam, M11 kaabel ei takerdu tänu libisevale käepidemele. Toode eristub ka stiilse, minimalistliku disainiga.

Kasutamine on lihtne

Muuda kõrvaklappide kasutamine lihtsaks. M11 on varustatud kaablisse integreeritud kaugjuhtimispuldiga, mis võimaldab mugavat juurdepääsu mitmele kasulikule funktsioonile. Selle abil saate näiteks peatada või jätkata esitust ning vastata või tagasi lükata telefonikõne.

BrändVipfan
NimiType-C täielikult ühilduv digitaalne kiibi kõrvaklapp
MudelM11
VärvMust
TüüpIn-ear
Draiver12mm
LiidesUSB-C
MaterjalTPE

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
91 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.