Wired in-ear headphones VFAN M16, 3.5mm jack, 1m (black)

Vipfan
Tootekood: M16-BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
2.55 €

Vipfan M16 kaabeldavad dokk-kõrvaklapid, 3.5mm pesa, 1m (must)

Naudi ülimat helikvaliteeti mängides, muusikat kuulates või telefoniga rääkides. Vipfan M16 kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 10mm kõlaritega, mis toovad esile sügava, rõhutatud bassi ja loomuliku heli. Samal ajal on nad äärmiselt kerged ja mugavad. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab sul vahetada mängitavat lugu ja isegi vastata sissetulevatele kõnedele.

Looduslik heli

Dünaamilised 10mm kõlarid toovad esile loomuliku, rikkalikult detailse heli. Need võimaldavad sul nautida täiustatud bassi ja ideaalselt tasakaalustatud keskheli. Kõik see tähendab, et sa saad mitte ainult taasavastada oma lemmiklaule, vaid ka kogeda veelgi sügavamalt mängude ajal.

Integreeritud kaugjuhtimispult

Koge, kui lihtne ja mugav võib olla kõrvaklappide kasutamine. M16-l on kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult, nii et sul on kõik kõige olulisemad funktsioonid alati käeulatuses. Selle abil saad näiteks vahetada mängitavat lugu või vastata kõnele.

Stiilne disain

Kõrvaklapid eristuvad oma lihtsa, kuid stiilse disaini poolest. Need on mugavad isegi pikaajalise kasutamise korral ja ei kuku kõrvadest välja. Kaablil olev libisev klamber takistab sassi minekut.

TootjaVipfan
mudelM16
Tüüpin-ear
MaterjalTPE
Muundur10 mm, dünaamiline
Ühendus3.5 mm pesa
Kaabli pikkus1,2 m
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
62 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.