Wired in-ear headphones VFAN M16, 3.5mm jack, 1m (white)

Vipfan
Tootekood: M16-WHITE
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
2.55 €

Vipfan M16 juhtmega dokk-kõrvaklapid, 3.5mm pistik, 1m (valge)

Naudi ülimat helikvaliteeti, kui mängid mänge, kuulad muusikat või räägid telefoniga. Vipfan M16 kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 10mm kõlaritega, mis pakuvad sügavat, rõhutatud bassi ja loomulikku heli. Samal ajal on need äärmiselt kerged ja mugavad. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab sul vahetada mängitavat lugu ja isegi vastata sissetulevatele kõnedele.

Looduslik heli

Dünaamilised 10mm kõlarid toovad esile loomuliku, rikkalikult detailse heli. Need võimaldavad sul nautida täiustatud bassi ja ideaalselt tasakaalustatud keskheli. Kõik see tähendab, et saad mitte ainult avastada oma lemmiklaule uuesti, vaid ka kogeda veelgi suuremat süvenemist mängimise ajal.

Integreeritud kaugjuhtimispult

Koge, kui lihtne ja mugav võib olla kõrvaklappide kasutamine. M16-l on kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult, nii et kõik kõige olulisemad funktsioonid on alati sinu käeulatuses. Selle abil saad näiteks vahetada mängitavat lugu või vastata kõnele.

Stiilne disain

Kõrvaklapid eristuvad oma lihtsa, kuid stiilse disainiga. Need on mugavad isegi pikaajalise kasutamise korral ja ei kuku kõrvatest välja. Kaablil olev libisev klamber takistab sassi minemist.

TootjaVipfan
mudelM16
Tüüpin-ear
MaterjalTPE
Muundur10 mm, dünaamiline
Ühendus3.5 mm pistik
Kaabli pikkus1,2 m
VärvValge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
84 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.