Wired in-ear headphones VFAN M17, 3.5mm jack (black)

Vipfan
EAN: 6971952433656
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
2.75 €

Vipfan M17 kaabeldavad dokk-kõrvaklapid, 3.5mm pesa (must)

Vipfan M17 kõrvaklapid on suurepärane toode kasutajatele, kes otsivad mugavust ja vastupidavust. Need sisaldavad 9mm draivereid, mis pakuvad kristallselget ja rikkalikult detailset heli. Integreeritud kaugjuhtimispult toob kõik kõige olulisemad funktsioonid sinu sõrmede ulatusse. Kõrvaklapid eristuvad mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka minimalistliku ja stiilse disaini poolest, mis meeldib peaaegu kõigile.

Erakordne helikvaliteet

Seade on varustatud erakordsete 10mm draiveritega, mis vastutavad kristallselge, loomuliku heli ja võimsa bassi eest. Nüüd avastad oma lemmiklaule uuesti.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kõrvaklapid on samuti varustatud lihtsa ja stiilse disainiga, mis meeldib peaaegu kõigile. Disain muudab need mugavaks kõrvades ja ei tekita ebamugavust isegi pikaajalise kasutamise korral. Sa ei pea muretsema ka äkilise libisemise pärast, isegi intensiivse treeningu ajal.

Kiire juurdepääs kõige olulisematele funktsioonidele

Varustatud juhtpaneeliga, pakuvad nad sulle kiiret juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Ühe klõpsuga saad vahetada laulu või isegi vastu võtta häälkõne.

BrändVipfan
Mudeli nimiM17
VärvMust
MaterjalTPE
Muundurite läbimõõt10 mm
Ühendus3.5 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
584 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.