Wireless earbuds TWS Edifier HECATE GX04 (grey)

Edifier
Tootekood: GX04GREY
  • Värvus: Hall
Hind
43.65 €

Edifier HECATE GX04 TWS kõrvaklapid (hall)

Kas otsite kõrvaklappe, mis pakuvad suurepärast helikvaliteeti mängimise ja muusika kuulamise ajal? Edifier HECATE GX04 on just teile! Panustage kristallselgele helile ja kaasaegsetele tehnoloogiatele, mis suurendavad seadmete funktsionaalsust. Seadmed pakuvad pikka tööaega, stabiilset ühendust Bluetooth 5.2 kaudu ja 2 töörežiimi. Need pakuvad ka üli madalat latentsust 40 ms.

Kõrge kvaliteediga heli

HECATE GX04 pakuvad kristallselget heli, võimaldades teil tunda oma lemmikmängude atmosfääri enneolematul tasemel! Need on varustatud dünaamiliste 10 mm draiveritega, mis tagavad suurepärase kvaliteedi kõrgetes, keskmistes ja madalates toonides. Eriline Muusika režiim teravdab genereeritud helide detaile, avades teile uusi muusikalisi kogemusi!

Veelgi suurem immersioon

Aktiveerige Mängurežiim ja saage eelise oma veebivastaste üle juba algusest peale! H+ heliefektid, koos võimendatud samme ja tulekahju helidega, annavad teile võimaluse valmistuda duelliks enne selle algust. Veelgi enam, üli madal latentsus (40 ms) tagab peaaegu täiusliku video ja heli sünkroniseerimise - isegi väga dünaamilise mängimise ajal.

Võimas toide

Kõrvaklappide tööaeg on kuni 7 tundi ja laadimiskarp pikendab seda kuni 28 tunnini. Nii et saate mängida piiramatult ja kuulata muusikat, muretsemata äkilise tühjenemise pärast. GX04 toetab ka 2C kiire laadimise tehnoloogiat, nii et 15-minutiline laadimine võimaldab teil kasutada kõrvaklappe veel 2 tundi.

Kasutusmugavus

Puuteplaadid pakuvad kohest juurdepääsu peamistele funktsioonidele - ilma nutitelefoni välja tõmbamata! Saate peatada ja jätkata esitust või vastu võtta ja lõpetada kõnesid. Samuti saate hallata taustvalgustust ja töörežiimi. Lisaks on need äärmiselt kerged ja mugavad ning IP54 veekindel hinnang võimaldab teil neid kasutada vihmaga või treeningu ajal.

Stabiilne ühendus

Bluetooth 5.2 moodul vastutab seadmete ja teie seadme vahelise stabiilse ja probleemivaba ühenduse eest. Unustage viivitused ja helide moonutused - need on mineviku kaja! Iga kõrvaklapp ühendub allikaga iseseisvalt, andes teile võimaluse kasutada ainult ühte neist. Nii et nautige viisi, mis teile meeldib - ilma piirangute ja kompromissideta!

Komplekt sisaldab

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelAsendatavad kummirihmad (3 paari)Kasutusjuhend
BrändEdifier
MudelGX04
Esitusaeg7 h (kõrvaklapid) + 21 h (karp)
Sisend5V 110mA (kõrvaklapid), 5V 1.1A (karp)
MuundurDünaamiline, 10 mm
Impedants32Ω
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
HelikoodikudSBC
Tundlikkus103 dB
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi profiilidA2DP, AVCRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 10 m
VeekindelIP54

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
106 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.