Wireless Earphones TWS Bluetooth V5.0 (white)

Qcy
Tootekood: T5-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.55 €

Professionaalsed Bluetooth kõrvaklapid

Kvaliteetsed QCY T5 kõrvaklapid tagavad stabiilse ühenduse teie mobiilseadmega tänu Bluetooth 5.0-le. Mängurežiimis on viivitus vähendatud 65 ms-ni ja vastupidav aku võimaldab kuni viis tundi pidevat kasutamist ilma laadimiseta. Nende ergonoomiline disain ja mängijatele loodud režiim eristavad neid kindlasti teistest selle tüüpi Bluetooth-kõrvaklappidest.

6Kuba/QCY/T5/1

Bluetooth 5.0 Ühendus

Uusim Bluetooth 5.0 tehnoloogia tähendab, et T5 kõrvaklapid kasutavad palju vähem energiat, pakkudes samas stabiilset ühendust. Mängurežiim tagab veelgi kiirema jõudluse ning saate neid juhtida piiranguteta kõrvaklappide puutepaneelide abil.

6Kuba/QCY/T5/2

Minimaalsed viivitused

Mängurežiimil on minimaalne viivitus 65 ms, mis on kolm korda vähem kui eelmisel põlvkonnal. Kui aktiveerite selle režiimi, saate iOS-ilt ja Androidilt kohese reageerimise.

6Kuba/QCY/T5/3

Kasutage nagu soovite

Mõlemad kõrvaklapid saavad töötada iseseisvalt, seega saate hõlpsasti otsustada, kas soovite kasutada mõlemat või ainult ühte.

6Kuba/QCY/T5/4

Lihtne paarimine

Lihtsalt tõmmake kõrvaklapid karbist välja, et ühendada need oma mobiilseadmest. Kui need on karbis, katkestavad nad automaatselt ühenduse seadmega. Ainult esmakordsel peate paarima kõrvaklapid oma nutitelefoniga käsitsi.

6Kuba/QCY/T5/5

Suurepärane heli

Kõrvaklapid pakuvad kvaliteetset heli ja suurepärast helikvaliteeti. 6 mm draiverid, HD stereo ja välise müra isoleerimine võimaldavad teil nautida erakordset heli. DSP tehnoloogia võimaldab teil teha tipptasemel telefonikõnesid.

6Kuba/QCY/T5/6

Kestvad

Kõrvaklapid võimaldavad 5 tundi katkematut kuulamist ning veel 20 tundi on suletud karbi akus, mille maht on 380 mAh. Nautige oma lemmikmuusikat igal pool, muretsemata laadimise pärast.

6Kuba/QCY/T5/8

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kõrvaklapid kaaluvad vaid 4,3 grammi, nii et võite täielikult unustada, et need on teie kõrvades. Nende läbimõeldud disain ja ergonoomiline kuju tagavad täieliku mugavuse kasutamise ajal.

6Kuba/QCY/T5/9

Puutekontroll

Integreeritud puutepaneeli tõttu on kõrvaklappide suurus ja kaal oluliselt vähenenud ning saate neid mugavalt juhtida puutetundlikult.

6Kuba/QCY/T5/10

Kontrollige oma häälega

Kõrvaklapid on ühilduvad häälassistentidega, võimaldades teil neid häälega juhtida. Kõik, mida peate tegema, on öelda õige käsk ja nad töötavad täpselt nii, nagu vajate.

6Kuba/QCY/T5/11

IPX4 Kaitse

Suurepäraste nanomaterjalide tõttu on kõrvaklapid IPX4 kaitsega. Edaspidi ei pea te muretsema vihma pärast ja oma lemmiktegevuste tegemise ajal.

6Kuba/QCY/T5/12

Komplektis:

T5 kõrvaklapidLaadimiskarpKummised sisetükid
Bluetooth versioonV5.0
Bluetooth profiilHFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC, SBC
Laadimisaegumbes 2 h
Ooteaegumbes 70 h
Tööaegumbes 4-5 h
Tööaeg (kokku)kuni 25 h
Kõrvaklapi aku maht40 mAh
Karbia aku maht380 mAh
ToetaminePuutepaneel
Frekvents20 – 20000 Hz
Kõrvaklapi kaal4,3 g
VeekindelIPX4
Ulatus10 m

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
188 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.