Wireless earphones TWS EarFun Air Pro 2, ANC (black)

Earfun
Tootekood: TW300B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
55.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS EarFun Air Pro 2 Kõrvaklapid

EarFun Air Pro 2 on TWS juhtmevabad kõrvaklapid, mis toetavad hübriid ANC mürasummutust ja on varustatud 10mm draiveritega. Need pakuvad fantastilist helikvaliteeti ja võimaldavad valida mitme esitamisrežiimi vahel. Nende tööaeg ulatub laadimiskarbiga kuni 34 tunnini. Bluetooth 5.2 tagab usaldusväärse signaali edastamise ning sisseehitatud puutetundlikud paneelid võimaldavad mugavat kõrvaklappide kasutamist.

Kõrge kvaliteediga heli

Avasta oma lemmiklaulud uues, paremas kvaliteedis. Kõrvaklapid on varustatud 10mm titaanist komposiitdünaamiliste draiveritega. See võimaldab neil edastada selget, rikkalikult detailset heli, teravaid kõrgusi ja sügavat bassi. EarFuniga saad teada, kui hästi muusika kõlada saab!

QuietSmart 2.0 hübriid ANC mürasummutamine

Kas oled tüdinud tüütust mürast? Air Pro 2 aitab sul sellest unustada! Kõrvaklapid toetavad QuietSmart 2.0 hübriid ANC mürasummutust, mis vähendab soovimatut müra kuni 40dB. Sa saad mugavalt muusikat kuulata ka siis, kui on tuuline - Air Pro 2 vähendab automaatselt tuule müra. Ükski tüütus ei sega enam!

3 esitamisrežiimi

Kohanda kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele. Air Pro 2 pakub 3 esitamisrežiimi valimiseks. Normaalrežiim võimaldab nautida suurepärast helikvaliteeti passiivse mürasummutusega. Mürasummutamise režiimis filtreerivad kõrvaklapid välja soovimatud helid, võimaldades sul müra välja lülitada. Ümbritseva heli režiim võimaldab sul kuulata oma muusikat, samal ajal kui kuuled, mis toimub sinu ümber. Nii et sa ei jää ilma tähtsast kuulutusest lennujaamas!

Räägi telefoniga

Nüüd saad telefoniga rääkida ilma probleemideta, isegi mürarikkas keskkonnas nagu supermarketid või bussid. Sinu kõnelejad kuulevad sind suurepäraselt! Iga kõrvaklapp on varustatud 3 mikrofoniga. Air Pro 2 toetab ka ENC-d ja täiustatud mürasummutamise algoritmi. Nii et nad mitte ainult ei püüa sinu häält ideaalselt, vaid filtreerivad ka soovimatu taustamüra välja.

Kuni 34 tundi muusikat

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid. Kui ANC mürasummutus on välja lülitatud, saavad Air Pro 2 töötada kuni 7 tundi. Kaasasolev kandekarp pikendab seda aega umbes 27 tunni võrra. Kokku saad seega kuulata oma lemmiklaule kuni 34 tundi! Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist. Ainult umbes 10 minutiga saavad nad sind veel 2 tunniks edasi viia. Lisaks saab laadimiskarpi laadida nii USB-C kui ka juhtmevabalt.

Bluetooth 5.2

Vali vabadus, mida juhtmevabadus pakub. Air Pro 2 kasutab kaasaegset Bluetooth 5.2, et tagada kiire, stabiilne ja usaldusväärne edastus. Need kasutavad ka vähem energiat. Mis veelgi parem, iga kõrvaklapp ühendub sinu valitud seadmega iseseisvalt. Nii et saad neid hõlpsasti kasutada nii samaaegselt kui ka eraldi - ainult vasak või ainult parem.

Kooskõlastatud sinu vajadustega

Air Pro 2 kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse ja pakuvad ületamatut mugavust. Need tulevad koos vahetatavate kõrvaklappidega 3 suuruses (S, M ja L), nii et saad neid veelgi paremini oma vajadustele kohandada. IPX5 veekindel reiting tähendab, et saad muusikat kuulata treeningu ajal või vihmas ilma muretsemata. Kõrvaklapid tuvastavad ka, kas need on sinu kõrvades ja peatavad või jätkavad esitust vastavalt sellele.

Puutekontroll

EarFuniga on kõik, mida vajad, alati käeulatuses. Air Pro 2 on varustatud lihtsasti kasutatavate puutetundlike paneelidega. Ei mingit vajadust oma telefoni järele ulatuda iga kord! Nüüd piisab vaid paarist puudutusest, näiteks esituse peatamiseks / jätkamiseks, lugude vahetamiseks, häälassistendi aktiveerimiseks, kõne vastamiseks, kõne lõpetamiseks või isegi helitugevuse reguleerimiseks.

Karbis

EarFun Air Pro 2LaadimiskarpUSB-C kaabelKõrvaklappide A (S, M, L)Kõrvaklappide B (S, M, L)Kasutusjuhend
BrändEarFun
NimiAir Pro 2
MudelTW300B
VärvMust
Muundur10mm
Mikrofonide arv6 (3 iga kõrvaklapi kohta)
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi sagedus2.402-2.48GHz
Bluetoothi edastusvõimsus<7dBm
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 15m (ilma takistusteta)
Aku maht2x 45mAh (kõrvaklapid), 500mAh (korpus)
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1h
Korpuse laadimisaegUmbes 2h (USB-C kaabel) / umbes 3.5h (juhtmevaba laadija)
TööaegANC mürasummutamine välja: kuni 7h / kuni 34h koos korpusega; ANC mürasummutamine välja: kuni 6h / kuni 30h koos korpusega; (Tööaeg sõltub helitugevuse tasemest ja helisisu tüübist)
SisendDC 5V 1A
VeekindelIPX5
Mõõtmed65x52x31.8mm
Kaal53g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.