Wireless earphones TWS EarFun Air S, ANC (black)

Earfun
Tootekood: TW201B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
44.75 €

TWS EarFun Air S kõrvaklapid, ANC (must)

Avasta oma lemmikmeloodiad uuel viisil. 10mm komposiitjuhikute ja uusima Qualcomm kiibi abil pakuvad Earfun kõrvaklapid ülimat helikvaliteeti. Bluetooth 5.2 tagab kiire ja stabiilse signaali edastamise ning madal latentsus suurendab kaasahaaravat kogemust. Veelgi enam, saad nautida pikka aku kestvust ja kiiret laadimist.

Helikvaliteet, mida väärid

Vaatamata kompaktsele disainile pakuvad kõrvaklapid kristallselget ja rikkalikult detailset heli. Need on varustatud 10mm komposiitjuhikutega, mis koos aptX ja AAC koodekitega tagavad suurepärase helikvaliteedi.

Usaldusväärne ühendus

Kõrvaklapid kasutavad uusimat Qualcomm QCC3046 Soc kiipi ja Bluetooth versiooni 5.2, nii et saad nautida usaldusväärset ühendust. Veelgi enam, signaali ulatus on kuni 15 meetrit. Lisaks saad ühendada kõrvaklapid korraga kahe seadmega, et kasutamine oleks mugavam. Samal ajal suurendab 100 ms latentsus mängimise ajal kaasahaaravat kogemust.

Kuuled, mida soovid

Kas vajad natuke aega maailmast eraldumiseks? Lülita sisse ANC režiim ja kuula oma lemmikmeloodiaid ilma väliste häirijateta. Müra summutustehnoloogia kõrvaldab tõhusalt ümbritseva müra, et saaksid keskenduda muusika, audioraamatu või podcasti kuulamisele. Kui aga eelistad ümbritsevat keskkonda kuulda, kasuta Ambient Sound režiimi.

Räägi telefonis ilma häireteta

Teine Air S eelis on cVc tehnoloogia, mis summutab ümbritsevat müra telefonikõnede ajal. Raudteejaam, lennujaam, tramm - nüüd saad telefonis rääkida ja olla kindel, et su vestluskaaslased kuulevad sind.

Veekindel

Võta oma Earfun kõrvaklapid treeningule kaasa. Air S on IPX5 veekindlad, mistõttu sobivad need ideaalselt treenimiseks või vihmas jalutamiseks. Nüüd saad oma lemmikmuusikat endaga igal ajal kaasas kanda!

Rohkem võimalusi rakendusega

Laadi alla Earfun Audio rakendus Play poest või App Store'ist ja kasuta Air S täielikku potentsiaali. Rakenduse kaudu saad kasutada ekvalaiseriseadeid, lubada müra summutamise funktsiooni, Ambient Sound režiimi, saada juurdepääsu süsteemi uuendustele jne.

Pikk tööaeg

Nauti oma lemmikmuusikat kauem. Kõrvaklapid kestavad kuni 5 h, kui kasutad ANC funktsiooni, ja kuni 6 h, kui lülitad selle välja. Lisaks saad laadimiskarbiga kokku 30 h esitusaega. Lihtsaks laadimiseks on kaasas USB-C kaabel. Umbes 2 h pärast on Air S taas valmis kasutamiseks. Veelgi enam, mudel toetab ka juhtmevaba laadimist.

Kaasas

kõrvaklapid, silikoonkatted 4 suuruses (XS/S/M/L), USB-C kaabel, kasutusjuhend
TootjaEarfun
mudelTW201B
Värvmust
Bluetooth versioon5.2
Frekventsagedus2.402Ghz - 2.480GHz
Bluetooth edastatud võimsus<7dBm (EL jaoks)
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
HelikoodekidaptX, AAC, SBC
Signaali ulatus15m (avatud ruum)
Aku maht40 mAh x 2(kõrvaklapid); 500 mAh (karp)
Laadimisaeg1 h (kõrvaklapid); 2 h (karp); 3.5 h (juhtmevaba laadimine)
ToimimisaegKõrvaklapid: kuni 6 h, karp: kuni 30 h (kui ANC funktsiooni ei kasutata); kõrvaklapid: kuni 5 h, karp: kuni 25 h (kui ANC funktsiooni kasutatakse)
SisendpingeDC 5V/1A
Mõõtmed56 mm x 65 mm x 31 mm
Kaal52 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
80 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.