Wireless earphones TWS EarFun Air (white)

Earfun
Tootekood: TW200W
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
33.60 €

TWS EarFun Air kõrvaklapid

EarFun Air on TWS juhtmevabad kõrvaklapid, mis on varustatud dünaamiliste 6mm kõlaritega ja võimaldavad nautida suurepärast helikvaliteeti. Laadimiskohvris töötavad nad kuni 35 tundi ja kuni 4 mikrofoniga võimaldavad mugavat telefonikõnet. Bluetooth 5.0 tagab usaldusväärse ühenduse ning lihtsad puutetundlikud paneelid pakuvad kiiret juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele.

Imeline heli

Kas otsite kõrgekvaliteedilist heli? EarFun Air ei peta! 6mm komposiitdünaamilised kõlarid pakuvad sügavat bassi, rikkalikku detailsust ja täiuslikku harmooniat. Need tagavad ka äärmiselt madala moonutuse. Vaadake, kui hästi teie lemmiklood kõlavad ja avastage muusika maagia uuesti!

Täiuslik kõnekvaliteet

Kas olete telefonis, kui ostlete supermarketis või olete ülerahvastatud bussis? Lihtsalt võtke telefon ja nautige täiuslikku kõnekvaliteeti! Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga, et usaldusväärselt salvestada heli ja vähendada kuni 80% taustamüra. See teeb teie hääle kuni 3 korda kuuldavamaks! Nüüd võite olla kindel, et teie kõneleja kuuleb teid probleemideta.

Pikk aku tööiga

Nautige pikka aku tööiga. EarFun Air suudab mängida muusikat kuni 7 tundi ühe laadimisega. Need on ideaalsed kodus, tööl ja reisides. Lisaks võimaldab kaasasolev laadimiskohver seda aega pikendada umbes 35 tunnini. Te ei pea ka liiga kaua ootama, et kõrvaklapid oleksid uuesti kasutamiseks valmis. Ainult umbes 10-minutilise laadimisega saavad nad töötada veel 2 tundi! Veelgi enam, kohvrit saab laadida mitte ainult USB-C kaabli, vaid ka juhtmevabalt.

Disainitud teie mugavuseks

Kõrvaklapid on äärmiselt kerged ja mugavad - igaühe kaal on vaid 5.4g. Need sobivad tihedalt ilma välja kukkumata - isegi liikudes. Need on ka IPX7 veekindlad SweatShield tehnoloogiaga, seega ei mõjuta neid higi ega vihmapiiskade tilkumine. Kaasasolevad vahetatavad kõrvatükid 4 suuruses (XS, S, M ja L) võimaldavad teil kohandada EarFun Air vastavalt oma vajadustele. Kõrvaklapid tuvastavad ka, kas need on teie kõrvades ja peatavad / jätkavad automaatselt esitust vastavalt sellele.

Bluetooth 5.0

Unustage ühendusprobleemid. EarFun Air toetab Bluetooth 5.0 kiireks, stabiilseks ja usaldusväärseks edastamiseks. Viivitused ja halb kvaliteet on vaid mälestus! Veelgi enam, iga kõrvaklapp ühendub teie seadmega iseseisvalt. Nii et saate neid kasutada just nii, nagu soovite - mõlemat korraga, ainult vasakut või ainult paremat.

Puutepaneelid

Nüüd on kõik vajalikud funktsioonid teie sõrmeotstes. EarFun Air-l on puutepaneelid mugavaks kasutamiseks. Ei ole enam vaja iga kord nutitelefoni järele sirutada! Ainult paar puudutust ja näiteks saate peatada / jätkata esitust, vahetada laule, reguleerida helitugevust, vastata / tagasi lükata / lõpetada kõne või isegi aktiveerida Siri või Google Assistandi hääleassistent.

Karbis

EarFun Air kõrvaklapidLaadimiskohverKõrvatükid (XS, S, M, L)USB-C kaabelKasutusjuhend
BrändEarFun
NimiAir
mudelTW200W
VärvValge
Juht6mm
Mikrofonide arv4 (2 iga kõrvaklapi kohta)
Bluetooth versioon5.0
Bluetooth sagedus2.402-2.48GHz
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 15m (ilma takistusteta)
Aku maht55mAh x2 (kõrvaklapid), 500mAh (kohver)
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1.5h
Kohvri laadimisaegUmbes 2h (USB-C kaabel) / umbes 3.5h (juhtmevaba laadija)
Töötamise aegKuni 7h / kuni 35h koos kohvriga (tööaeg sõltub helitugevuse tasemest ja audio sisu tüübist)
SisendDC 5V / 1A
VeekindelIPX7
Mõõtmed53.3x52x34mm
Kaal51g
Ühe kõrvaklapi kaal5.4g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
70 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.