Wireless earphones TWS EarFun AirMini2 (black)

Earfun
Tootekood: TW203B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
23.05 €

TWS EarFun AirMini2 kõrvaklapid (must)

EarFun AirMini 2-ga saad nautida fantastilist helikvaliteeti ja mugavust ilma kompromissideta. 10-millimeetriste draiveritega varustatud kõrvaklapid pakuvad rikkalikult detailselt, selget ja loomulikku heli. Need pakuvad kuni 24 tundi muusika taasesitamist koos laadimiskarbiga ning sisseehitatud mikrofonide abil saad olla ühenduses lähedastega olenemata sellest, kus sa viibid. Kõrvaklapid on ka kerged, kompaktsed ja mugavad pikaajalise kandmise jaoks.

Earfun/TW203B/8

Suurepärane helikvaliteet

Avasta uus helidimensioon EarFun AirMini 2-ga. Kõrvaklapid on varustatud 10-millimeetriste komposiitdraiveritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. Detailide rikkus, võimas ja sügav bass ning kristallselge heli panevad sind armuma oma lemmiklugudesse uuesti. Olenemata sellest, kas oled roki, hip-hopi või klassikalise muusika fänn, pakuvad kõrvaklapid sulle hämmastavat helikogemust!

Earfun/TW203B/2

Kuni 24 tundi taasesitamist

Kas plaanid pikka reisi? Võta AirMini 2 endaga kaasa ja kuula muusikat nii kaua, kui soovid! Võimas laaditav aku tagab kuni 6 tundi katkematut kasutamist ühe laadimisega. Komplekt sisaldab ka laadimiskarpi, mis võimaldab sul laadida kõrvaklappe kuni 3 korda. See võimaldab sul muusikat mängida isegi terve päeva ilma katkestusteta!

Earfun/TW203B/7

Vaba telefonikõnede tegemine

Nüüd saad rääkida telefoniga isegi äärmiselt rahvarohketes kohtades! Kõrvaklapid on varustatud kahe kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestavad sinu häält täpselt, elimineerides ümbritseva müra. Nii saad olla kindel, et su kõnelejad kuulevad kõiki olulisi detaile, mida soovid nendega jagada.

Earfun/TW203B/1

Mängurite jaoks mõeldud

Kas oled valmis unustamatuks seikluseks? EarFun AirMini 2 kõrvaklapid võimaldavad sul sukelduda virtuaalsesse maailma! Need pakuvad erilist režiimi, mis on mõeldud mänguritele, tagades madala latentsuse 100 ms. Selle tulemusena saad nautida täiuslikku heli ja pildi sünkroonimist. Nüüd saad kergesti kuulda oma hiiliva vastase samme ja saavutada mängus veel üks võit!

Earfun/TW203B/3

Kerged ja kompaktsed

EarFun AirMini 2 kõrvaklapid on suurepärased igapäevaseks kasutamiseks! Kõik tänu nende väikesele ja kergemale disainile - üks kõrvaklapid kaalub vaid 3.8g. Tänu ergonoomilisele disainile unustad, et kannad neid! Komplekt sisaldab ka vahetatavaid korke, mis võimaldavad sul kõrvaklappe veelgi paremini oma eelistustele kohandada. Veelgi enam, nende ühendamine ei valmista sulle üldse probleeme - lihtsalt ühenda kõrvaklapid oma valitud seadmega üks kord ja need paarituvad automaatselt iga kord.

Earfun/TW203B/6

Komplektis

kõrvaklapidlaadimiskarpUSB laadimiskaabelvahetatavad korgid x2kasutusjuhend
TootjaEarFun
mudelAirMini 2 (TW203)
VärvMust
Draiverid10 mm
KasutusaegKuni 6 h Kuni 24 h laadimiskarbiga
Kõrvaklapi kaal3.8 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
213 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.