Wireless earphones TWS EarFun Free 1S (black)

Earfun
Tootekood: TW100S-B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
26.25 €

TWS EarFun Free 1S kõrvaklapid (must)

EarFun Free 1S on traadita kõrvaklapid, mis võimaldavad sul avastada oma lemmiklugude tundmatud detailid. Need on varustatud 7mm draiveritega, mis tagavad fantastilise helikvaliteedi. Sisseehitatud mikrofonid ja ENC tehnoloogia võimaldavad sul vabalt rääkida, olenemata sellest, kus sa oled. Nende tööaeg ulatub kuni 30 tunnini. Kõrvaklapid on kasutajasõbralikud intuitiivsete puutetundlike paneelidega ja rakendus annab sulle juurdepääsu täiendavatele funktsioonidele. Kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab sulle ületamatu mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral.

Naudi muusikat

EarFuniga ei pea sa isegi voodist tõusma, et tunda end kontserdil. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 7-mm komposiitdraiveritega, mis pakuvad kõrge kvaliteediga heli. Nii saad nautida sügavat bassi, rikkalikku detaili ja hämmastavalt selget heli.

Katkestamatu signaaliedastus

Unusta ühendusprobleemid! Kõrvaklapid kasutavad innovatiivset Bluetooth 5.0 ühendust, mis tagab kiire, stabiilse ja usaldusväärse ühenduse. Mis veelgi parem, selle ulatus ulatub kuni 15 m, mis suurendab sinu kasutusvabadust.

Mugav puutekontroll

Kõrvaklappide kasutamine on erakordselt lihtne ja mugav - ei mingit vajadust iga kord nutitelefoni järele ulatuda! Free 1S-l on täpsed puutetundlikud paneelid, mida saad kasutada helitugevuse reguleerimiseks, kõnedele vastamiseks ja nende tagasilükkamiseks, muusikapleieri haldamiseks ja nutika häälassistentide käivitamiseks. Nüüd on kõik kõige olulisemad funktsioonid sinu sõrmeotstes - vaid paar puudutust eemal!

Kuni 30 tundi muusikakuulamist

Kuula oma lemmiklaule nii kaua, kui soovid. Sisseehitatud laaditav aku tagab kuni 6 tundi kasutamist. Kaasasolev karp võimaldab sul seda aega pikendada kuni 30 tunnini! Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist, mis tähendab, et vajad vaid 10 minutit laadimist, et need töötaksid veel 2 tundi. Mis veelgi parem, saad laadida karpi nii USB-C kaabli kui ka juhtmevabalt.

Valmistatud rääkimiseks

Räägi telefoniga, kus iganes soovid - nüüd ei seisa miski su teel. Igal kõrvaklapil on 2 sisseehitatud mikrofon, mis salvestavad sinu häält täpselt. Need kasutavad ka edasijõudnud mürasummutustehnoloogiat, mis filtreerib välja kõik ebavajalikud taustamüra. See tähendab, et saad telefonikõnesid teha kergelt, isegi rahvarohkes rongijaamas või ostukeskuses - sinu kõnekaaslane kuuleb kindlasti, mida sul on öelda.

Unistuste mugavus

Naudi maksimaalset mugavust. Kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse ega põhjusta ebamugavust ega väsimust. Iga kõrvaklapid kaaluvad vaid 4.4g, nii et sa ei tunne neid isegi oma kõrvades. Need on ka IPX7 veekindlad, nii et vihmapiiskade või higi jaoks ei ole neile mingit ohtu. Leiad 3 paari vahetatavaid kõrvapadjaid erinevates suurustes, et saaksid kõrvaklappe oma vajadustele veelgi paremini kohandada.

Rohkem võimalusi rakendusega

Saavuta juurdepääs täiendavatele kõrvaklappide funktsioonidele EarFun Audio rakenduse kaudu. Tasuta rakendus on saadaval nii Androidi kui ka Apple'i kasutajatele. Rakenduse abil saad muuta EQ seadeid, kontrollida aku laadimist ja muuta puutepaneelide funktsioone.

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, vahetatavad elastikud x3 (S / M / L), USB-C / USB-A kaabel, kasutusjuhend
TootjaEarFun
mudelFree 1S
VärvMust
Draiverid7 mm
Bluetoothi versioon5.0
Bluetoothi sagedus2.402GHz-2.480GHz
Bluetoothi edastusvõimsus <7 dBm
Bluetoothi profiilidA2DP / AVRCP / HFP / HSP
UlatusKuni 15 m
Aku maht2x 40 mAh (kõrvaklapid) / 500 mAh (karp)
Kõrvaklappide laadimisaeg1,5 h
Korpuse laadimisaeg2.5 h (kaabli kaudu) / 3.5 h (juhtmevabalt)
TööaegKuni 7 h / kuni 23 h (koos korpusega) (tööaeg sõltub helitugevuse tasemest ja mängitavate helifailide tüübist)
SisendDC 5V / 1A
VeekindelIPX7
Mõõtmed80 x 39 x 33 m
Kaal52 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
73 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.