Wireless Earphones TWS QCY HT07 ArcBuds ANC (black)

Qcy
Tootekood: HT07-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
29.75 €

Juhtmevabad kõrvaklapid TWS QCY HT07 ArcBuds ANC (must)

Kas otsite mugavaid kõrvaklappe, mis vastavad teie nõudmistele? Kuidas oleks QCY HT07-ga? See juhtmevaba mudel pakub pikka tööaega, suurepärast helikvaliteeti ning erakordset kvaliteeti telefonikõnedes. Varustatud ENC mürasummutavate mikrofonidega ja 4 ANC mürasummutamise režiimiga, võimaldab see teil end välismaailmast eraldada. Madal latentsus rõõmustab ka paljusid mängureid! Vaadake, mida veel nad pakuvad!

12QCY/HT07-black/8

Fantastiline heli

10-millimeetrised dünaamilised bi-fim kõlarid vastutavad kõrge helikvaliteedi eest. Need tagavad täpse helide reprodutseerimise ning ideaalselt tasakaalustatud bassi, kesk- ja kõrgeid helisid. Mis veel, HT07 sobib suurepäraselt, kui kuulate sageli podcaste, audioraamatuid või teete telefonikõnesid - vokaalide heli on selge, terav ja detailne.

12QCY/HT07-black/2

4 mürasummutamise režiimi

HT07 kõrvaklapid kohanduvad teie vajadustega! ANC mürasummutamine võimaldab teil end välismaailmast eraldada ja keskenduda ainult muusikale või podcastidele, mida kuulate! Teie käsutuses on kuni 4 režiimi, mis on kohandatud teie vajadustele. Siseruumi režiim kõrvaldab tõhusalt sellised helid nagu vestlused, valju televiisor jne. Liiklus- ja Välirežiimides unustate, et olete mürarikkas rongijaamas või sagivas tänavas. Tuulevastane režiim vähendab tüütut tuuleheli miinimumini, näiteks jooksmise ajal.

12QCY/HT07-black/7

Usaldusväärne Bluetoothi ühendus

Bluetoothi versioon 5.2 vastutab juhtmevaba töö eest, tagades stabiilse edastuse ilma segamiseta kuni 10 meetri kaugusel! Latentsuse tase on vaid 0,08 sekundit, mis tähendab, et naudite heli ja pildi täiuslikku sünkroniseerimist! Mängige dünaamilisi mänge ja püüdke rohkem rekordeid!

12QCY/HT07-black/5

Rääkige vabalt

HT07 on mudel, mis kasutab intelligentset algoritmi, et teie telefonikõned sujuksid! Kõrvaklapid on varustatud 6 ENC mürasummutava mikrofoniga, mis täpselt salvestavad teie häält, samal ajal kui nad tõhusalt vähendavad väliseid helisid. Kas teete online edastusi? Või räägite sageli telefonis? Teie vestluspartnerid kuulevad nüüd alati selgelt kõike, mida soovite neile öelda!

12QCY/HT07-black/6

Treeni oma lemmik rütmis

Kõrvaklapid peavad vastu isegi kõige aktiivsematele kasutajatele! Need on IPX8 reitinguga, mis tähendab, et nad ei karda higi või vihma tilku, nii et saate neid viia kõige raskemale treeningule muretult. Kas te ei loobu jooksmisest isegi vihmas? Suurepärane! Kõrvaklapid saavad teid isegi siis saata!

12QCY/HT07-black/4

Pikk tööaeg

Kas ei suuda ette kujutada reisimist ilma muusikata? Meie ka! Seetõttu on kõrvaklapid varustatud võimsa akuga, mis võimaldab kuni 32 tundi juhtmevaba kasutamist! Sõltuvalt valitud režiimist saate neid kasutada umbes 4 tundi telefonikõnedes või umbes 7-8 tundi oma lemmikhelide kuulamiseks. Laadimiskarp võimaldab teil täiendada kõrvaklappide energiat 3 korda.

12QCY/HT07-black/9

Rohkem võimalusi rakendusega

Kasutades QCY rakendust, saate isikupärastada oma kõrvaklappide toimimist. Millised on võimalused? Sealt saate kohandada EQ väärtusi, helitasakaalu ja seadistada puutetundliku paneeli töö vastavalt oma eelistustele. Rakendus töötab Androidi ja iOS-iga, pakkudes laia ühilduvust.

12QCY/HT07-black/3

Täielik kasutusmugavus

Kasud ei lõpe siin! Ühe kõrvaklapi kaal on vaid 4,4 g, nii et isegi pikaajaline kasutamine ei põhjusta ebamugavust. Mis veel, heliaugud on ühendatud, et tagada õhurõhu tasakaal. Mida see tähendab? Erakordne mugavus ja fantastiline heli!

12QCY/HT07-black/1

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpKaabelKasutusjuhend
TootjaQCY
mudelHT07
Paari nimiQCY ArcBuds
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi profiilHFP/A2DP/AVRCP
Ühilduvad süsteemidiOS/ Android
Ulatus10 m
Aku tööaeg4.5 tundi kõnemoodis/ 8 tundi esitlusrežiimis (ANC välja lülitatud); 4 tundi kõnemoodis/ 7 tundi esitlusrežiimis (ANC sisse lülitatud)
Aku maht350 mAh
Laadimiste arv karbiga3
LaadimispesaUSB-C
VeekindlusIPX5
Kõrvaklapi mõõtmed24.9 x 20.3 x 25.4 mm
Karbimõõdud60.3 x 24.9 x 43.2 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
909 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.