Wireless Earphones TWS QCY HT07 ArcBuds ANC (white)

Qcy
Tootekood: HT07-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
29.75 €

Juhtmevabad kõrvaklapid TWS QCY HT07 ANC (valge)

Otsid mugavaid kõrvaklappe, mis vastavad sinu vajadustele? Kuidas oleks QCY HT07-ga? See juhtmevaba mudel pakub pikka aku kestvust, suurepärast helikvaliteeti ja erakordset kõne selgust. Varustatud ENC mürasummutavate mikrofonidega ja 4 ANC mürasummutamise režiimiga, laseb see sul välismaailmast eemalduda. Selle madal latentsuse tase rõõmustab ka mängureid! Vaata, mida veel nad pakuvad!

Fantastiline heli

Kõrge helikvaliteet on tänu 10 mm dünaamilistele biofilmi draiveritele. Need tagavad täpse helide taasesituse ja ideaalselt tasakaalustatud madalad, keskmised ja kõrged toonid. Lisaks on HT07 suurepärased podcastide, audioraamatute kuulamiseks või telefonikõnede jaoks — hääleheli on selge, eristatav ja detailne.

4 mürasummutamise režiimi

HT07 kõrvaklapid kohanduvad sinuga! ANC mürasummutamine võimaldab sul välismaailmast eemalduda ja keskenduda ainult oma muusikale või podcastidele! Sul on kasutamiseks 4 kohandatud režiimi. Siseruumide režiim elimineerib tõhusalt sellised helid nagu vestlused, valjud telerid jne. Liiklus- ja välikeskkonna režiimid panevad sind unustama, et oled lärmakas jaamas või hõivatud tänaval. Tuulevastane režiim minimeerib häirivad tuulehelid, näiteks jooksu ajal.

Usaldusväärne Bluetoothi ühendus

Bluetoothi versioon 5.2 tagab juhtmevaba funktsionaalsuse. See garanteerib stabiilse, häirevaba edastuse kuni 10 meetri kaugusele! Latentsuse tase on vaid 0,08 sekundit, mis tähendab, et saad nautida täiuslikku heli-pildi sünkroniseerimist! Mängi dünaamilisi mänge ja ületa oma rekordeid!

Räägi vabalt

HT07 mudel kasutab intelligentset algoritmi, et tagada, et sinu telefonikõned ei katke! Kõrvaklapid on varustatud 6 ENC mürasummutava mikrofoniga, mis täpselt salvestavad sinu häält, samal ajal tõhusalt vähendades väliseid helisid. Kas edastad otseülekandeid? Või räägid sageli telefonis? Sinu vestluskaaslased kuulevad alati selgelt kõike, mida sul on öelda!

Harjuta oma lemmikpalade saatel

Kõrvaklapid püsivad kaasas isegi kõige aktiivsemate kasutajatega! Nende IPX8 reiting tähendab, et nad ei karda higi tilku ega vihma, nii et saad neid julgelt kasutada oma kõige raskematel treeningutel. Kas sa ei loobu jooksmisest isegi vihmas? Suurepärane! Kõrvaklapid saavad sind ka siis saata!

Pikk aku kestvus

Kas ei suuda ette kujutada reisi ilma muusikata? Meie ka mitte! Seetõttu on kõrvaklapid varustatud tõhusa akuga, mis võimaldab kuni 32 tunni juhtmevaba kasutamist! Sõltuvalt valitud režiimist saad neid kasutada umbes 4 tundi telefonikõnede jaoks või umbes 7-8 tundi oma lemmikpalade kuulamiseks. Laadimiskarp võimaldab sul laadida kõrvaklappe 3 korda.

Rohkem võimalusi rakendusega

Kasutades QCY rakendust, saad isikupärastada oma kõrvaklappide toimimist. Millised on võimalused? Sealt saad kohandada EQ väärtusi, helitasakaalu ja seadistada puutetundliku paneeli toimimist vastavalt oma eelistustele. Rakendus on ühilduv Androidi ja iOS süsteemidega, pakkudes laia ühilduvust.

Täielik kasutusmugavus

See ei ole kõik eelised! Üks kõrvaklapp kaalub vaid 4,4 g, nii et isegi pikaajaline kasutamine ei põhjusta ebamugavust. Lisaks on akustilised avad ühendatud, et tagada õhurõhu tasakaal. Mida see tähendab? Erakordne mugavus ja fantastiline heli!

Komplektis sisaldub

Kõrvaklapid Laadimiskarp Kaabel Kasutusjuhend

TootjaQCY
mudelHT07-valge
Paari nimiQCY ArcBuds
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi profiilHFP/A2DP/AVRCP
Ühilduvad süsteemidiOS/ Android
Ulatus10 m
Aku kestvus4.5 tundi kõnemoodis/ 8 tundi taasesituse režiimis (ANC välja); 4 tundi kõnemoodis/ 7 tundi taasesituse režiimis (ANC sisse)
Aku maht350 mAh
Laadimine läbi karbi3
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Kõrvaklappide mõõtmed24.9 x 20.3 x 25.4 mm
Karbimõõtmed60.3 x 24.9 x 43.2 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
391 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.