Wireless Earphones TWS QCY T13 ANC (black)

Qcy
Tootekood: T13ANC-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
24.35 €

Juhtmevabad kõrvaklapid TWS QCY T13 ANC (must)

Kaota end oma lemmikmeloodiate sisse ja unusta häiriv müra. QCY T13 ANC kõrvaklapid toetavad mürasummutustehnoloogiat (kuni 28 dB) ja on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, et saaksid nautida suurepärast helikvaliteeti. Need eristuvad ka pika tööajaga. Kuni 4 sisseehitatud mikrofoni võimaldavad sul vabalt telefonikõnesid teha ning spetsiaalne rakendus pakub mugavat juurdepääsu huvitavatele funktsioonidele ja seadistustele. Kõrvaklapid on ka väga kerged ja mugavad.

12QCY/T13ANC-Black/6

Ütle hüvasti häirivale müra

Kas oled väsinud pidevast müra? T13 ANC kõrvaklapid aitavad sul selle probleemi lahendada! Kuni 28 dB mürasummutusega saad katkestada häirivad helid ja nautida rahu ja vaikust. Kas soovid siiski ümbritsevast kontaktis püsida? Valige Läbipaistvuse režiim ja ole kindel, et ei jää millestki ilma. Nüüd saad oma sõpradega katkestusteta rääkida, samal ajal kui kuulad oma lemmiklaule! Ja sa ei pea muretsema, et jääd tööl või rongijaamas olulist teavet kuulmata.

12QCY/T13ANC-Black/2

Rohkem võimalusi rakendusega

Paigalda spetsiaalne QCY rakendus ja saa rohkem võimalusi. Selle abil saad näiteks kohandada mürasummutuse või Läbipaistvuse režiimi töö vastavalt oma vajadustele ning EQ seadeid on samuti saadaval. Sa saad ka reguleerida helikanalite tasakaalu. Rakendus võimaldab sul kasutada hüpikakent, et hõlpsasti ühendada kõrvaklapid oma seadmega (ainult Android nutitelefonide jaoks).

12QCY/T13ANC-Black/3

Avasta suurepärase heli maailm

Kui hindad kõrget helikvaliteeti, ei peta T13 ANC kõrvaklapid sind kindlasti. 10 mm draiveritega, millel on kvaliteetsed membraanid, suudavad nad edastada võimsat, sügavat bassi ja rõhutavad suurepäraselt vokaalide heli. Need võimaldavad sul nautida teravaid kõrgusi ja keskmisi helisid. Kõik see kokku loob unustamatu muusikaelamuse!

12QCY/T13ANC-Black/10

Perfektsed vestlusteks

Buss, ostukeskus, supermarket - T13 ANC-ga saad mugavalt telefoniga rääkida, kus iganes sa ka ei viibiks. Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga ja toetavad ENC mürasummutuse algoritmi, nii et nad suudavad salvestada su häält, samal ajal kui nad summutavad ebavajalikku taustamüra. Sa ei pea enam muretsema, et helistaja sind ei kuule! T13 ANC on suurepärased ka välitingimustes - isegi tuulisel päeval. Need vähendavad tõhusalt tuule müra, tagades selge heli vestluste ajal.

12QCY/T13ANC-Black/1

Maksimaalne mugavus

Nüüd võivad su lemmiklood sind saatma jääda isegi terve päeva - ilma väsimuse või ebamugavustunde kartmata. T13 ANC on viimistletud kuni kõige väiksemate detailideni - neil on kerge, ergonoomiline disain, nad sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse ja on väga mugavad. Leiad ka 4 paari vahetatavaid kõrvatopse erinevates suurustes - XS, S, M ja L. Valige endale sobivad ja nautige kõrvaklappide täiuslikku sobivust!

12QCY/T13ANC-Black/5

Bluetooth 5.3 - kiire ja stabiilne ühendus

Isegi kiirem edastus, usaldusväärsem ühendus ja madalam energiatarve - kõik see on võimalik tänu tipptasemel Bluetooth 5.3 tehnoloogiale. Unusta signaali kvaliteedi probleemid! T13 ANC kõrvaklapid pakuvad ka spetsiaalset Madala Latentsuse režiimi, mille latentsus on vaid umbes 68 ms. See teeb neist suurepärased ka mängimiseks! Naudi täiuslikku video ja heli sünkroniseerimist, ära lase oma vastasel sind üllatada ja saa üleolek!

12QCY/T13ANC-Black/7

Kuula muusikat piiranguteta

Kasutage kõrvaklappe vabalt kodus, tööl või reisides - ei pea muretsema, et need liiga kiiresti tühjaks saavad! T13 ANC kestab umbes 5,5 tundi ANC mürasummutuse peal, või kuni 7 tundi, kui te seda ei kasuta. Mis veel, kaasasolev laadimiskarp võimaldab sul seda aega pikendada 24,75 tunnini või kuni 30 tunnini vastavalt!

12QCY/T13ANC-Black/9

Mugav puutetundlik juhtimine

Soovid oma muusikat peatada või lugu vahetada? Unusta oma nutitelefoni välja võtmine oma käekotist või taskust! QCY T13 ANC kõrvaklappidel on mugavad sisseehitatud puutetundlikud paneelid, millega saad näiteks peatada / jätkata esitust, vastata telefonile, lõpetada kõne, tagasi lükata sissetuleva kõne, aktiveerida häälassistendi või valida töörežiimi. Nüüd on kõik kõige olulisemad funktsioonid sinu käeulatuses!

12QCY/T13ANC-Black/8

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpVahetatavad kõrvatopsid (4 paari, suurused XS, S, M ja L, üks paar on juba kõrvaklappidel)LaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändQCY
mudelT13 ANC
VärvMust
ÜhendusnimiQCY-T13 ANC
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidHFP, A2DP, AVRCP
Draiver10 mm
Maksimaalne tööaegUmbes 4,5 h kõnede ajal / umbes 7 h muusika esitamisel (ANC mürasummutamine välja)
Akkude maht laadimiskarbis380 mAh
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Toetatud operatsioonisüsteemidiOS / Android

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
247 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.