Wireless Earphones TWS QCY T13 ANC (white)

Qcy
Tootekood: T13ANC-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
24.45 €

Juhtmevabad kõrvaklapid TWS QCY T13 ANC (valge)

Kaota end oma lemmikmeloodiate sisse ja unusta tüütu müra. QCY T13 ANC kõrvaklapid toetavad mürasummutustehnoloogiat (kuni 28 dB) ja on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, et saaksid nautida suurepärast helikvaliteeti. Need eristuvad ka pika tööajaga. Kuni 4 sisseehitatud mikrofoni võimaldavad sul vabalt telefonikõnesid teha ning spetsiaalne rakendus pakub mugavat juurdepääsu huvitavatele funktsioonidele ja seadistustele. Kõrvaklapid on ka väga kerged ja mugavad.

12QCY/T13ANC-White/2

Ütle hüvasti tüütu mürale

Kas oled väsinud kõikjal olevast mürast? T13 ANC kõrvaklapid aitavad sul selle probleemi lahendada! Kuni 28 dB mürasummutusega saad katkestada tüütu heli ja nautida rahu ja vaikust. Eelistad mitte kaotada kontakti ümbritsevaga? Valige Läbipaistvuse režiim ja ole kindel, et ei jää millestki ilma. Nüüd saad rääkida oma sõpradega katkestusteta, samal ajal kui kuulad oma lemmiklaule! Ja sul ei pea muretsema, et jääd tööl või rongijaamas olulist teavet kuulmata.

12QCY/T13ANC-White/1

Rohkem võimalusi rakendusega

Installi spetsiaalne QCY rakendus ja saa rohkem võimalusi. Selle abil saad näiteks kohandada mürasummutuse või Läbipaistvuse režiimi toimimist vastavalt oma vajadustele ning EQ seadistused on samuti saadaval. Sa saad ka reguleerida heli kanalite tasakaalu. Rakendus võimaldab sul kasutada ka hüpikakent, et hõlpsasti ühendada kõrvaklappe oma seadmega (ainult Android nutitelefonide puhul).

12QCY/T13ANC-White/5

Avasta suurepärase heli maailm

Kui hindad kõrge kvaliteediga heli, siis T13 ANC kõrvaklapid ei peta sind kindlasti. 10 mm draiveritega, millel on kvaliteetsed membraanid, suudavad nad edastada võimsat, sügavat bassi ning rõhutavad fantastiliselt vokaalide heli. Need võimaldavad sul nautida ka teravaid kõrgusi ja keskmisi helisid. See kõik kokku loob unustamatu muusikalise kogemuse!

12QCY/T13ANC-White/10

Ideaalsed vestlusteks

Buss, kaubanduskeskus, supermarket - T13 ANC-ga saad mugavalt telefoniga rääkida, olenemata sellest, kus sa oled. Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoni ja toetavad ENC mürasummutuse algoritmi, nii et nad suudavad salvestada su häält, samal ajal kui nad summutavad ebavajalikku taustamüra. Sa ei pea enam muretsema, et su kõnekaaslane sind ei kuule! T13 ANC on ka suurepärased väliskasutuseks - isegi tuulise päeva jooksul. Need vähendavad tõhusalt tuule müra, tagades selge heli vestluste ajal.

12QCY/T13ANC-White/6

Maksimaalne mugavus

Nüüd võib su lemmikmuusika sind saata isegi kogu päeva - ilma väsimuse või ebamugavustundeta. T13 ANC on täiuslikult viimistletud kuni kõige väiksemate detailideni - neil on kerge, ergonoomiline disain, nad sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse ja on väga mugavad. Leiad ka 4 paari vahetatavaid kõrvatopse erinevates suurustes - XS, S, M ja L. Valige endale sobivad ja nautige kõrvaklappide täiuslikku sobivust!

12QCY/T13ANC-White/7

Bluetooth 5.3 - kiire ja stabiilne ühendus

Veelgi kiirem edastus, usaldusväärsem ühendus ja madalam energiatarve - kõik see on võimalik tänu lipulaeva Bluetooth 5.3 tehnoloogiale. Unusta signaali kvaliteedi probleemid! T13 ANC kõrvaklapid pakuvad ka spetsiaalset Madala Latentsuse režiimi, mille latentsus on vaid umbes 68 ms. See teeb neist suurepärased ka mängimiseks! Naudi täiuslikku video ja heli sünkroniseerimist, ära lase oma vastasel sind üllatada ja saa ülekaal!

12QCY/T13ANC-White/3

Kuula muusikat piiranguteta

Kasutage kõrvaklappe vabalt kodus, tööl või reisides - ei pea muretsema, et need liiga kiiresti tühjaks saavad! T13 ANC kestab umbes 5,5 tundi ANC mürasummutuse peal, või kuni 7 tundi, kui seda ei kasutata. Mis veel, kaasasolev laadimiskarp võimaldab sul seda aega pikendada 24,75 tunni või kuni 30 tunni võrra!

12QCY/T13ANC-White/4

Mugav puutetundlik juhtimine

Soovid muusikat peatada või lugu vahetada? Unusta nutitelefoni välja võtmine oma käekotist või taskust! QCY T13 ANC kõrvaklappidel on mugavad sisseehitatud puutetundlikud paneelid, millega saad näiteks peatada / jätkata esitust, vastata telefonile, lõpetada kõne, tagasi lükata sissetuleva kõne, aktiveerida hääleassistent või valida töörežiim. Nüüd on kõik kõige olulisemad funktsioonid sinu sõrmeotstes!

12QCY/T13ANC-White/8

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpVahetatavad kõrvatopsid (4 paari, suurused XS, S, M ja L, üks paar on juba kõrvaklappidel)LaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändQCY
mudelT13 ANC
VärvValge
Paari nimiQCY-T13 ANC
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidHFP, A2DP, AVRCP
Draiver10 mm
Maksimaalne tööaegUmbes 4,5 h kõnedes / umbes 7 h muusika esitamisel (ANC mürasummutamine välja)
Akkude mahtuvus karbis380 mAh
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Toetatud operatsioonisüsteemidiOS / Android

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
431 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.