Wireless Earphones TWS QCY T13 (black)

Qcy
Tootekood: T13-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
21.95 €

Juhtmevabad kõrvaklapid TWS QCY T13 (must)

Avasta oma lemmiklaulud uuesti. QCY T13 kõrvaklapid eristuvad oma kerge ja mugava disaini poolest, muutes need ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks. Võimas laaditav aku tagab kuni 40 tunni muusika esitamise, ja sisseehitatud mürasummutavad mikrofonid võimaldavad sul rääkida vabalt telefoniga igal pool. Bluetooth 5.1 tehnoloogia tagab usaldusväärse ühenduse, samas kui 7,2 mm kõlarid pakuvad kristallselget heli ja rikkalikku bassi. Kasutamine on lihtne praktiliste puutetundlike pindade ja spetsiaalse rakenduse abil.

Laske end üllatada kõrge helikvaliteediga

Naudi helikvaliteeti, mis on võrreldav Hi-Fi süsteemidega. See on võimalik, kuna QCY T13 kasutab HD AAC/SBC koodekit ja sisaldab integreeritud 7,2 mm dünaamilisi kõlareid. See tähendab, et kuuled rikkalikku bassi, puhtaid kõrgeid helisid ja, mis kõige tähtsam, mitte ühtegi ebameeldivat müra. Sinu lemmikmuusika kõlab QCY T13-ga paremini kui kunagi varem.

Naudi oma muusikat kuni 40 tundi

QCY T13 on varustatud suure mahutavusega akuga, mis annab sulle kuni 8 tundi katkematut kasutamist. Kuid see ei ole veel kõik. Mugav ja stiilne kott toimib ka laadijana, nii et saad pikendada oma kõrvaklappide eluiga kuni 40 tunni võrra. Selle aja jooksul saad kuulata peaaegu 500 5-minutilist laulu või vaadata 20 2-tunnist filmi. Sa saad kasutada seda pikka tööaega ka telefonikõnede, taskuhäälingute või lühivideote jaoks! Miski ei saa sind nüüd peatada.

Kiire laadimine

Kõrvaklappide korpuses olev akut saab lihtsalt ja kiiresti laadida USB-C kaabli laadijaga. Kuid kõige tähtsam on see, kui kiiresti kõrvaklapid laadivad. Pane need lihtsalt korpusesse viis minutiks ja seejärel ühenda need laadijaga. Pärast neid mõnda minutit on garanteeritud veel üks tund tasuta kasutamist. Sa ei jää enam energiast ilma.

Räägi vabalt peaaegu igal pool

Kas kõnede kvaliteet on sulle äärmiselt oluline? Kui jah, siis QCY T13 on loodud just sulle. Iga kõrvaklapp on varustatud 2 mikrofoniga, mis püüavad kinni sinu hääle ja vähendavad taustamüra, võimaldades sul rääkida vabalt telefoniga. Lisaks elimineerib ENC digitaalne mürasummutamine soovimatu müra. Kus iganes sa oled, saad nautida kõnesid ilma müra või segamiseta.

Usaldusväärne Bluetooth-ühendus

Bluetooth 5.1 tehnoloogia abil ühenduvad kõrvaklapid seadmega kiiremini ja töötavad pidevalt ilma pauside või vaigistamiseta. Vähenenud energiatarve on veel üks eelis, mis on kriitilise tähtsusega juhtmevabade seadmete jaoks. Nüüd saad nautida stabiilseid ühendusi, kvaliteetset heli ja järjepidevat signaali edastamist.

Kasutage nagu soovite

Tõeliselt juhtmevabad kõrvaklapid, QCY T13. Sa saad valida, kas kasutada neid stereo paarina kahe kõrvaklapiga igal hetkel, või kasutada ühte neist diskreetse peakomplektina telefonikõnede jaoks. Kuna iga kõrvaklapp ühendub sinu nutitelefoniga eraldi, on režiimide vahetamine väga lihtne.

Äärmiselt lihtne paarimine

Kaasaegne pop-up tehnoloogia muudab QCY T13 juhtmevabade kõrvaklappide seadistamise sinu seadmega lihtsaks – kõik, mis on vajalik, on ekraanil ühe puudutuse tegemine. Seetõttu on kõrvaklappide kasutamine väga lihtne. Unusta ühenduvusprobleemid ja vali lihtsasti kasutatavad kõrvaklapid.

Praktiline lahendus

Sa ei pea enam muretsema, et aktiveerid kogemata kõrvaklappide funktsiooni puutetundlikul paneelil muusika kuulamise ajal, kui sa magama jääd. Rakenduse abil saad lihtsalt aktiveerida Une Režiimi, mis väljalülitab kõrvaklappide juhtimisalad. Nüüd saad nautida oma unistuste mugavust.

Kasutaja jaoks loodud

Kõrvaklappide kerge disain pakub kasutamise ajal ületamatut mugavust. Sa leiad ka vahetatavad kõrvapadjad erinevates suurustes veelgi parema sobivuse saavutamiseks. Kõrvaklapid sisaldavad ka intuitiivseid puutetundlikke pindu lihtsaks kasutamiseks. Nüüd ei pea sa enam oma telefoni välja võtma, et laulu vahetada või kõne vastu võtta.

Veelgi rohkem võimalusi rakenduse kaudu

Nüüd saad mugavalt hallata oma QCY T13 kõrvaklappe spetsiaalse rakenduse kaudu. Sa saad lihtsalt reguleerida helitugevust, ekvalaiserit või aktiveerida une režiimi. Sa saad ka oma kõrvaklappe koheselt uuendada. Rakendus on saadaval nii Androidi kui ka iOS seadmetes.

Komplektis

kõrvaklapidvahetatavad kõrvapadjad (S / M / L)laadimiskorpuskasutusjuhendUSB-C/USB-A laadimiskaabel
TootjaQCY
mudelT13
VärvMust
Kõrvaklappide tüüpIn-ear
Bluetooth versioon5.1
Bluetooth koodekSBC / AAV
Bluetooth profiilA2DP (Advanced Audio Distribution Profile), AVRCP (Audio Video Remote Control Profile), HSP (Hands Profile), HFP (Hands Free Profile)
Frekventsagedus20-20000 Hz
Muunduri läbimõõt7.2 mm
VeekindlusIPX4
Tööaegkuni 8 h
Lisa toide laadimiskorpusegakuni 32 h
Ulatuskuni 10 m
MikrofonJah
Häälassistentide ühilduvusGoogle Assistant

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
243 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.