Wireless Earphones TWS QCY T13x (purple)

Qcy
Tootekood: T13XPURPLE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
24.30 €

TWS QCY T13x kõrvaklapid (lilla)

Lülita sisse oma lemmiklaul ja alusta oma muusikareisi QCY T13x-ga juba nüüd! KÕRVAKLAPID on varustatud 7.2mm dünaamiliste kõlaritega, mis pakuvad sügavat, võimsat bassi, selget kõrgeid helisid ja uskumatut detailide rikkust. Tuule müra summutavad mikrofonid tagavad, et sinu vestlused on erakordselt selged isegi keerulistes tingimustes. Ergonoomiline disain tagab maksimaalse mugavuse ning spetsiaalne QCY rakendus annab sulle täieliku kontrolli seadistuste üle.

12QCY/T-13x-purple/1

Las end hämmastada helikvaliteedist

Avasta uusi detaile oma lemmiklauludes ja lase end kanda helide sügavusse! T13x on varustatud dünaamiliste 7.2mm kõlaritega, mis pakuvad kõrgeima kvaliteediga heli. Tulemuseks on rikkalik, bassirohke heli ja kristallselged kõrged helid, mis viivad sind muusika maailma täiesti uuel viisil.

12QCY/T-13x-purple/4

Valmistatud vestlusteks

Nüüd saad vabalt telefonikõnesid teha isegi tuulistes oludes või jalgrattaga sõites! KÕRVAKLAPID on varustatud nelja mikrofoniga, millel on täiustatud tuule müra vähendamine, nii et sinu hääl kõlab alati erakordselt selgelt ja teravalt, olenemata tingimustest. Innovaatiline tehnoloogia blokeerib tõhusalt kogu müra ja häired, isegi tuulekiirusel kuni 25 km/h.

12QCY/T-13x-purple/7

Veelgi rohkem kuulamisaega

QCY T13x ei peta sind pikkaeliste reiside, intensiivsete treeningute või telefonikõnesid täis päeva jooksul! KÕRVAKLAPID võimaldavad sul teha telefonikõnesid 4 tundi või kuulata muusikat kuni 8 tundi ühe laadimisega. See on piisavalt pikk, et kuulata 450 muusikapala või vaadata 15 filmi. Laadimiskarp on samuti kaasas, et pikendada nende tööaega kuni 30 tundi ning nad saavad mängida muusikat veel ühe tunni pärast vaid 10-minutilise laadimisega.

12QCY/T-13x-purple/6

Kiirem ühendus sinu seadmega

Unusta tüütu helikadu! KÕRVAKLAPID kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 versiooni, mis tagab stabiilse, kohese ja usaldusväärse signaali edastamise kuni 10 meetri kaugusele. Kuid see ei ole veel kõik! QCY T13x pakuvad ka madalat latentsusaega vaid 0.068 sekundit, nii et heli on täpselt sünkroniseeritud pildiga, mis on äärmiselt oluline filmide vaatamisel või mängude mängimisel.

12QCY/T-13x-purple/5

Lihtsalt üks puudutus

QCY T13x kõrvaklappide kasutamine on lihtsam, kui arvatagi oskad! Need on varustatud intuitiivsete puutetundlike paneelidega, mis annavad kiire juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Kasuta neid kõnede vastamiseks, lõpetamiseks ja tagasi lükkamiseks, laulude vahetamiseks, häälassistendi aktiveerimiseks ja muuks - kõik ilma oma nutitelefoni järele ulatumata!

12QCY/T-13x-purple/10

Unenäoline mugavus

KÕRVAKLAPIDE ergonoomiline disain sobib ideaalselt sinu kõrvadesse, püsides kindlalt paigal isegi füüsilise tegevuse ajal. Üks kõrvaklapp kaalub vaid 4g, nii et sa ei tunne nende kohalolekut isegi pikaajalise muusika kuulamise ajal. Spetsiaalne QCY rakendus, mis on saadaval nii Google Play poes kui ka App Store'is, aitab sul isikupärastada oma KÕRVAKLAPE. See annab sulle kontrolli EQ seadete üle või võimaldab kontrollida aku laadimise staatust.

12QCY/T-13x-purple/9

Kaasas

kõrvaklapid, laadimiskarp, 3 paari vahetatavaid kummiribasid (1 paar kõrvaklappidel), USB-C kuni USB-A laadimiskaabel, kasutusjuhend
TootjaQCY
mudelT13x
VärvLilla
Kõrvaklappide tüüpDockside
Muundurid7.2 mm
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilHFP / A2DP / AVRCP
UlatusKuni 10 m
Laetava aku maht350 mAh
Töötamise aegVestluse aeg: 4h Muusika esitamise aeg: 8h Töötamise aeg laadimiskarbiga: 30h
Laadimisaeg:umbes 2h
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIPX5
Ühe kõrvaklapi mõõtmed23.6 x 17.5 x 33.7 mm
Karbimõõtmed54.8 x 53.4 x 29.8 mm
Ühilduvad süsteemidiOS / Android
RakendusQCY rakendus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1218 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.