Wireless Earphones TWS QCY T1C Bluetooth V5.0 (black)

Qcy
Tootekood: T1C-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.90 €

Mõtlemapanevad lahendused

Kõrvaklapid sobivad tänu oma ergonoomilisele disainile ideaalselt teie kõrvadesse, muutes need mugavaks kasutada isegi pikaajalise kasutamise korral. Komplektil on kolm erineva suurusega kõrvatükki, mis võimaldab neid sobitada peaaegu iga kõrvaga. T1C versioonis on disainerid valinud avatud karbi, tänu millele saate kõrvaklapid ühe käega hõlpsasti välja võtta ja peita.

Pühendatud rakendus

T1C ühendub automaatselt viimati paaritatud seadmega. Lihtsalt käivitage Bluetooth oma nutitelefonis, võtke kõrvaklapid karbist välja ja oletegi valmis. Kõrvaklappidel on pühendatud rakendus telefonidele, kus saate juhtida ekvalaiserit, redigeerida puuteplaadi funktsioone ja palju muud.

Kõrge helikvaliteet

Tänu professionaalse SBC+AAC koodeki kasutamisele pakuvad kõrvaklapid väga hästi reprodutseeritud heli, samal ajal kui nad tagavad kõrge kvaliteediga bassi ning suurepärase kesk- ja kõrge heliga. Tänu oma universaalsusele vastavad kõrvaklapid praktiliselt iga kasutaja ootustele.

Kaks mängurežiimi

Sõltuvalt teie vajadustest saab seadet kasutada stereo- või mono režiimis. Mono režiim võimaldab iga seadme ühendamist erineva seadmega, nii et saate näiteks ühe kõrvaklapiga vestelda ja teisega muusikat kuulata. ENC tehnoloogia kasutamine tagab puhtuse.

Laadimiskarp

Kõrvaklappidega varustatud akud võimaldavad muusika esitust kuni 4 tundi. Need laaditakse, sisestades need karpi, samas kui magnetiline ühendussüsteem takistab nende välja kukkumist. 380 mAh mahutavusega aku võimaldab teil laadida kõrvaklappe 4 korda, ilma et peaksite karpi pistikupessa ühendama, pakkudes täiendavaid mitmeid tunde tööaega. Tänu oma väikesele suurusele saab karpi praktiliselt igale poole kaasa võtta, pannes selle kotti või taskusse.

Ideaalne mängimiseks

Bluetooth 5.0 tagab kiire andmeedastuse ja stabiilse signaali, mis muudab viivitused minimaalseks ja märkamatuks. See on eriti kasulik mobiilsetes FPS mängudes, kus helil on väga oluline roll ja see määrab sageli paljude mängijate elu ja surma.

Nutikas juhtimine

Kõrvaklapid on varustatud puuteplaatidega, mis võimaldavad mugavat juhtimist. Need võimaldavad teil muusikat vahetada, peatada, uuesti käivitada ning vastata ja tagasi lükata häälkõnesid. MFB nupu kolmekordne vajutus aktiveerib nutika assistendi, nagu Xiao Ai, Siri või Alexa, kes vahetab muusikat, helistab teie sõpradele või kontrollib ilma, kui soovite.

IPX4 klass

T1C-l on IPX4 kaitse, mis võimaldab neid kasutada keerulistes ilmastikuoludes. Kui kõrvaklapid on mustad, saab neid voolava vee all loputada, kartmata kahjustusi. See on väga kasulik, kui pärast intensiivset treeningut on vaja seadet värskendada suurema mugavuse saavutamiseks.

Ja kui nad on kadunud

Kadumise vältimiseks ja tundide otsimise vältimiseks on T1C-del rakenduse kaudu võimalus jälgida viimast asukohta, kus neid kasutati. Lisaks on võimalik neis käivitada kaughelisignaal, et aidata meil asukohta leida.

TootjaQCY
mudel T1C
Bluetooth5.0
LaadimisaegUmbes 2 tundi
Tööaeg koos karbigaUmbes 20 tundi
Karbiga aku mahtuvus380 mAh
Kõlar6 mm
Sagedus20 – 20 kHz
VeekindlusIPX4
Ulatus10 m
MaterjalABS
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1537 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.