Wireless Earphones TWS QCY T1C Bluetooth V5.0 (white)

Qcy
Tootekood: T1C-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.90 €

Hoolikalt läbimõeldud lahendused

Kõrvaklapid sobivad tänu oma ergonoomilisele disainile ideaalselt teie kõrvadesse, muutes nende kasutamise mugavaks isegi pikaajalise kasutamise korral. Komplekt sisaldab kolme erineva suurusega kõrvatükki, mis võimaldab neid peaaegu igale kõrvale sobitada. T1C versioonis on disainerid valinud avatud kasti, mille abil saate kõrvaklappe ühe käega lihtsalt välja võtta ja peita.

Spetsiaalne rakendus

T1C ühendub automaatselt viimati paaritud seadmega. Lihtsalt käivitage Bluetooth oma nutitelefonis, võtke kõrvaklapid karbist välja ja olete valmis. Kõrvaklappidel on spetsiaalne rakendus telefonidele, kus saate juhtida ekvalaiserit, redigeerida puutetundliku paneeli funktsioone ja palju muud.

Kõrge helikvaliteet

Tänu professionaalse SBC+AAC koodeki kasutamisele pakuvad kõrvaklapid väga hästi reprodutseeritud heli, samas kui nad tagavad kõrge kvaliteediga bassi ning suurepärased keskmised ja kõrged helid. Tänu oma universaalsusele vastavad kõrvaklapid praktiliselt iga kasutaja ootustele.

Kaks mängurežiimi

Sõltuvalt teie vajadustest saab seadmeid kasutada stereo- või mono režiimis. Mono režiim võimaldab iga seadme ühendamist erineva seadmega, nii et näiteks saate ühe kõrvaklapi kaudu vestelda ja teise kaudu muusikat kuulata. ENC tehnoloogia kasutamine tagab puhtuse.

Laadimiskarp

Kõrvaklappidega varustatud akud võimaldavad muusika kuulamist kuni 4 tundi. Need laaditakse, sisestades need karpi, samas kui magnetiline ühendussüsteem takistab nende välja kukkumist. 380 mAh mahutavusega aku võimaldab teil laadida kõrvaklappe 4 korda ilma karbi pistikupessa ühendamata, pakkudes lisaks veel mitu tundi kasutusaega. Tänu oma väikesele suurusele saab karpi praktiliselt igale poole kaasa võtta, pannes selle kotti või taskusse.

Ideaalsed mängimiseks

Bluetooth 5.0 tagab kiire andmeedastuse ja stabiilse signaali, mis muudab viivitused minimaalseteks ja märkamatuks. See on eriti kasulik mobiilsetes FPS mängudes, kus helil on väga oluline roll ja see määrab sageli paljude mängijate elu ja surma.

Nutikas juhtimine

Kõrvaklapid on varustatud puutetundlike paneelidega, mis võimaldavad mugavat juhtimist. Need võimaldavad muusika vahetamist, selle peatamist, uuesti käivitamist ning häälkõnede vastuvõtmist ja tagasi lükkamist. MFB nuppude kolmekordne vajutamine aktiveerib nutika assistendi, nagu Xiao Ai, Siri või Alexa, kes vahetab muusikat, helistab teie sõpradele või kontrollib ilma, kui soovite.

IPX4 klass

T1C-l on IPX4 kaitse, mis võimaldab neid kasutada keerulistes ilmastikuoludes. Kui kõrvaklapid on mustad, saab neid voolava vee all loputada ilma kahjustamise kartuseta. See on väga kasulik, kui pärast intensiivset treeningut on vaja seadet värskendada suurema mugavuse nimel.

Ja kui need on kadunud

Kadunud kõrvaklappide ja tundide otsimise vältimiseks on T1C-del rakenduse kaudu võimalik jälgida viimast asukohta, kus neid kasutati. Lisaks on võimalik käivitada ka kaughelisignaal, et aidata meil asukohta leida.

TootjaQCY
mudelT1C
Bluetooth5.0
LaadimisaegUmbes 2 tundi
Tööaeg koos karbigaUmbes 20 tundi
Karbia aku maht380 mAh
Kõlar6 mm
Frekventsus20 – 20 kHz
VeekindlusIPX4
Ulatus10 m
MaterjalABS
VärvValge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
515 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.