Wireless Earphones TWS QCY T2C Bluetooth V5.0 (black)

Qcy
Tootekood: T2C-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.20 €

Tõeliselt traadita kõrvaklapid

QCY T2C on TWS kõrvaklapid, mis tähendab, et need ei ole piiratud ühegi kaabliga. Need mitte ainult ei ühendu juhtmevabalt teie telefoni või arvutiga, vaid ka omavahel, luues stereo kõrvaklapid. Kompaktne, mugav ja elegantne, sobivad kõrvaklapid kasutamiseks igal ajal: bussis, kodus, jõusaalis.

6Kuba/QCY/T2C/1

Bluetooth 5.0 moodul

Tänu täiustatud Bluetooth 5.0 moodulile ühenduvad kõrvaklapid automaatselt omavahel ja teie seadmega, niipea kui võtate need karbist välja. Kasutatud Realteki moodul võimaldab ka tasuta HD-kõnesid, pikemat aku kestvust ja kvaliteetset heli.

6Kuba/QCY/T2C/2

Nutikas toide

Kui kõrvaklapid eemaldatakse karbist, lülituvad nad automaatselt sisse ja paarituvad, ning kui need sisestatakse karpi, lülituvad nad kohe välja.

6Kuba/QCY/T2C/3

Kvaliteetne heli

Tänu professionaalsele SBC+AAC koodekile pakuvad kõrvaklapid kõrgelt reprodutseeritud heli, pakkudes samal ajal tugevat bassi ning suurepäraseid kesk- ja kõrgtoone. Tänu oma mitmekesisusele vastavad kõrvaklapid praktiliselt iga kasutaja ootustele.

6Kuba/QCY/T2C/4

Laadimiskarp

Kõrvaklappe laaditakse, sisestades need karpi, ja magnetiline ühendussüsteem ning kaas takistavad nende välja kukkumist. Kasutatud 800 mAh aku võimaldab laadida kõrvaklappe 8 korda ilma, et karpi vooluvõrku ühendataks, pakkudes lisaks mitu tundi kasutusaega. Tänu oma väikesele suurusele saab karpi võtta praktiliselt igale poole, pannes selle kotti või taskusse.

6Kuba/QCY/T2C/5

Müra vähendamine

Kasutatud mikrofon võimaldab stereo vestlusi. CVC6.0 tehnoloogia vastutab ümbritseva müra vähendamise eest vestluse ajal, muutes kõneleja jaoks kõik selgelt kuuldavaks. See on äärmiselt kasulik telefonikõnede tegemisel tööl või avalikes kohtades.

6Kuba/QCY/T2C/6

Madal latentsus

Tänu täiustatud Realteki moodulile on kõrvaklappide heli edastamise viivitus väga madal, mis on praktiliselt märkamatuks. See muudab kõrvaklapid sobivaks mitte ainult telefonikõnede ja muusika kuulamiseks, vaid ka videote vaatamiseks ja mängude mängimiseks.

6Kuba/QCY/T2C/7

Bluetooth 5.0 eelised

Edastuskiirus on kaks korda kiirem kui Bluetooth 4.2, energiatarve on kaks korda madalam kui Bluetooth 4.2, tugevam ja stabiilsem signaal, edastusulatus on 10 meetrit, tagab sujuva heli ilma viivituseta.

Komplektis

T2C kõrvaklapidLaadimisfunktsiooniga karpKummipadjadLaadimiskaabel
TootjaQCY
mudelT2C
Bluetoothi versioonV5.0
Bluetoothi profiilidHFP, A2DP, HSP, AVRCP
Laadimisaegumbes 2 tundi
Ooteaegumbes 70 tundi
Maksimaalne tööaeg4 tundi
Ulatus10 m
Kõrvaklapi aku maht43 mAh
Karbia aku maht800 mAh
Toimimine1 multifunktsionaalne nupp
Frekvents20 - 20000 Hz
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1580 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.