Wireless Earphones TWS T27 (white)

Qcy
Tootekood: T27WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.05 €

TWS QCY T27 kõrvaklapid (valge)

QCY T27 on juhtmevabad kõrvaklapid, mis sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Need pakuvad rikkalikult detailset heli, mis võimaldab teil avastada oma lemmikmuusikapalade uusi nüansse. Sisseehitatud mikrofonid ja ENC tehnoloogia tagavad selged vestlused, samas kui Bluetooth 5.3 ühendus võimaldab teil muusikat kuulata viivituseta. Nende tööaeg ulatub 32 tunnini koos laadimiskarbiga ning intuitiivsed puutetundlikud paneelid muudavad kõige olulisemate funktsioonide haldamise lihtsaks. IPX4 veekindlus muudab need valmis teiega igasugustes tingimustes kaasas käima.

12QCY/T27-white/1

Laske end kutsuda muusikapeole

Saage veelgi rohkem naudingut oma lemmiklaulude kuulamisest! Kõrvaklapid on hoolikalt häälestatud Helo helieksperdi poolt, tagades võimsa bassi ja kristallselge kõrge heli. See võimaldab teil täielikult muusikahelidesse sukelduda, avastades detaile, mida te pole kunagi varem kuulnud.

12QCY/T27-white/4

Kuni 32 tundi tööaega

Kas olete teel tööle? Kas seisate silmitsi mitme tunni lennureisiga? Või olete pikal jalutuskäigul? QCY T27 on valmis teiega igal pool kaasas käima! Kõrvaklapid võimaldavad teil teha telefonikõnesid 3,5 tundi või nautida muusika esitust kuni 8 tundi. Laadimiskarp on kaasas, et saaksite nautida usaldusväärset kõrvaklappide toimimist kuni 32 tundi.

12QCY/T27-white/5

Viivituseta heli

Kõrvaklapid on varustatud uusima Bluetooth 5.3 kiibiga, mis vastutab stabiilse ja kiire ühenduse eest valitud seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Samuti tagab see erakordselt madala latentsuse vaid 0,068 sekundit, mis tähendab täiuslikku heli ja video sünkroniseerimist. Tänu sellele ei jää ükski vastane enam teie tähelepanust ilma ja te saate veel ühe võidu!

12QCY/T27-white/6

Selge heli vestluste ajal

Nüüd saate telefoniga vabalt rääkida, olenemata sellest, kus te olete. Sisseehitatud mikrofonid salvestavad usaldusväärselt iga teie öeldud sõna. Kõrvaklapid toetavad ka ENC tehnoloogiat, mis tõhusalt elimineerib ümbritseva müra, keskendudes ainult teie häälele. Seega võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid selgelt, olenemata sellest, kus te viibite.

12QCY/T27-white/7

Täiuslikult kõrva sobivad

Erakordselt kujundatud disain muudab kõrvaklapid ideaalselt sobivaks teie kõrva kujule, pakkudes mugavust, millest olete unistanud. Üks kõrvaklapid kaalub vaid 4,4 grammi, nii et te ei tunne nende kohalolekut pikaajalise muusika kuulamise ajal! Need on ka IPX4 veekindlad, mis tähendab, et nad on vastupidavad higile ja vihmale. Seega ei pea te muretsema nende seisundi pärast intensiivse treeningu või ootamatu vihma ajal!

12QCY/T27-white/3

Rohkem QCY rakendusest

Kas soovite saada veelgi rohkem võimalusi? Installige QCY rakendus - leiate selle nii Google Play poest kui ka App Store'ist! See annab teile juurdepääsu mitmetele huvitavatele funktsioonidele, mis aitavad teil oma kõrvaklappe isikupärastada. Rakendus võimaldab teil muuta ekvalaiserite seadeid, kohandada puutepaneelide funktsioone, kontrollida laadimisolekut, leida kõrvaklappe ja palju muud.

12QCY/T27-white/8

Kaasas

kõrvaklapidlaadimiskarpUSB-C kuni USB-A laadimiskaabelvahetatavad kummirihmad x3kasutusjuhend
TootjaQCY
MudelT27
VärvValge
Kõrvaklappide tüüpDockside
Muunduri suurus6 mm
Bluetooth versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetooth profiilHFP / A2DP / AVRCP
Aku maht380 mAh
TööaegVestluse aeg: 3.5h Muusika esituse aeg: 8h Laadimiskarbiga: 32h
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIPX4
Ühe kõrvaklapi mõõtmed22.2 x 17.7 x 23.1 mm
Ühe kõrvaklapi kaal4,4 g
Karbimõõdud65.1 x 36.7 x 30.8 mm
RakendusQCY rakendus
Ühilduvad süsteemidiOS / Android

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
646 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.