Wireless earphones, Vention, NBFV0, Elf Earbuds E01 (pink)

Vention
Tootekood: NBFV0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Roosa
Hind
20.40 €

Juhtmevabad kõrvaklapid, Vention, NBFV0, Elf Earbuds E01 (roosa)

Vention NBFV0 Elf Earbuds E01 kõrvaklapid ühendavad tipptasemel tehnoloogia, suurepärase helikvaliteedi ja mugavuse, et pakkuda teile täielikku helikogemust. Igapäevasest kasutamisest selgete vestlusteni ja sügavale muusikasse sukeldumiseni on need kõrvaklapid ideaalne kaaslane igaks juhuks.

Bluetooth 5.3: stabiilne ja efektiivne ühendus

Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. AVRCP/A2DP/HFP/HSP profiilid võimaldavad sujuvat üleminekut muusika, telefonikõnede ja häälkäskluste vahel, muutes kõrvaklapid mitmekülgseks ja mugavaks kasutada. Esmakordsel seadme paarimisel ühenduvad kõrvaklapid automaatselt, säästes teie aega ja vaeva.

Suurepärane helikvaliteet muusikast kõnedele

Kõrvaklapid toetavad täis sagedusala (vahemikus 20Hz-20kHz). Tänu 10-millimeetristele dünaamilistele draiveritele ja SBC/AAC koodeki toele on heli selge ja terav. Need on ideaalsed muusika kuulamiseks, telefonikõnedeks ja mängimiseks, muutes iga helikogemuse täiuslikuks ja rahuldustpakkuvaks. Lihtsalt sukelduge helide maailma, nautides minimaalset latentsust 0,18 sekundit.

Kuulake veelgi kauem

Iga kõrvaklapiga on kaasas 40 mAh laetav aku, mis tagab kuni 7 tundi pidevat kasutamist. 230 mAh laadimiskarp pakub lisaks 14 tundi kasutamist, andes kokku 21 tundi teie lemmiklaulude ja -podcastide kuulamiseks. Laadimine USB-C kaudu on kiire ja mugav (1,5 tundi kõrvaklappide ja 2 tundi karbi jaoks), ning sisseehitatud LED-ekraan võimaldab teil hõlpsasti jälgida laadimise staatust.

Veekindel disain

IPX4 veekindluse tõttu on kõrvaklapid kaitstud higi ja vihma eest, ideaalne aktiivse eluviisi jaoks. ABS korpus on vastupidav ja kerge, tagades pikaajalise vastupidavuse, andes teile meelerahu, et kõrvaklapid jäävad teiega kauaks, olenemata tingimustest, mis teid saadavad.

Täiuslik sobivus ja ületamatu mugavus

Kõrvaklapid tulevad kolme komplekti kõrvatükkidega, millest üks paar on juba paigaldatud, tagades iga kõrva jaoks täiusliku sobivuse. See muudab need äärmiselt mugavaks isegi pikaajalise kasutamise korral, võimaldades teil täielikult helisse sukelduda ilma ebamugavust tundmata.

Kaasas

Kõrvaklapid koos karbiga

USB-C to USB kaabel (0,3m)

3 komplekti kõrvatipsud (1 komplekt juba paigaldatud)

TootjaVention
NimiTõeliselt juhtmevabad Bluetooth kõrvaklapid Elf E01
mudelNBFV0
VärvRoosa
Bluetooth5.3
Bluetoothi profiilidAVRCP/A2DP/HFP/HSP
KoodekidSBC/AAC
UlatusKuni 10 meetrit
Bluetoothi ribalaius2402 MHz - 2480 MHz
Helisagedus20 Hz - 20 kHz
Kõrvaklappide aku maht40 mAh / 0.148 Wh
Kõrvaklappide sisendvõimsus5V - 40 mA
Karbiku aku maht230 mAh / 0.851 Wh
Karbiku sisendvõimsus5V - 260 mA
LaadimisliidesUSB-C
MaterjalABS

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
41 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.