Wireless earphones, Vention, NBIB0, Elf Earbuds E04 (black)

Vention
Tootekood: NBIB0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
24.90 €

Juhtmevabad kõrvaklapid, Vention, NBIB0, Elf Earbuds E04 (must)

Vention NBIB0 Elf Earbuds E04 on modernsed kõrvaklapid, mis ühendavad endas kõrge kvaliteediga heli, pika aku tööea ja mugavuse. Need on mõeldud kasutajatele, kes hindavad mugavust, jõudlust ja kvaliteeti oma igapäevaelus. Avastage, mida nad pakuvad!

Bluetooth 5.3

Tänu Bluetooth 5.3-le toetavad kõrvaklapid stabiilset ühendust kuni 12 meetri kaugusel, elimineerides häired ja tagades sujuva funktsioonide vahetamise. AVRCP/A2DP/HFP/HSP profiilid võimaldavad mitmekesist kasutamist, võimaldades sujuvat muusika, telefonikõnede ja häälkäskluste haldamist. Pärast esimest ühendust kõrvaklappide ja valitud seadme vahel on iga järgmine ühendus automaatne, muutes kasutamise veelgi mugavamaks.

Kõrge kvaliteediga heli

Kõrvaklapid toetavad SBC/AAC koodekeid, pakkudes selget ja rikkalikku heli sagedusega 20Hz-20kHz. See muudab iga helikogemuse, alates muusika kuulamisest kuni telefonikõnedeni, loomulikuks ja nauditavaks, võimaldades teil täielikult sukelduda helide maailma.

Ideaalsed telefonikõnede jaoks

Saate nende kõrvaklappidega vabalt rääkida. Need toetavad ENC müra vähendamist, seega pakuvad nad iga kõne ajal kristallselget häält. Need elimineerivad tõhusalt taustamüra, nii et teie hääl on teie kõnelejale selgelt kuulda, sõltumata sellest, mis toimub teie ümber.

Pikaajaline töö ja laadimise mugavus

Igal kõrvaklapil on 40 mAh aku, mis tagab kuni 6 tundi pidevat kasutamist. Laadimiskarp, mille mahutavus on 300 mAh, lisab veel 16 tundi, kokku 22 tundi pidevat kasutamist. Karp on varustatud USB-C pistikuga, mis võimaldab kiiret laadimist, ja sisseehitatud LED-ekraan muudab kõrvaklappide akutaseme kontrollimise lihtsaks.

Veekindel ja vastupidav

IPX5 veekindluse tõttu on kõrvaklapid kaitstud higi ja vihma eest, muutes need ideaalseks valikuks sportlastele ja aktiivsetele inimestele. Vastupidavast ABS-plastikust korpus tagab pikaajalise vastupidavuse.

Mugavus ja sobivus

Kõrvaklapid tulevad kolme komplekti kõrvatükkidega, millest üks paar on juba paigaldatud, tagades igale kõrvale ideaalse sobivuse. See garanteerib mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral, võimaldades teil nautida muusikat või vestlusi ilma ebamugavustundeta.

Kõrvaklapid koos karbiga

USB-C kuni USB kaabel (0.3 m)

3 komplekti kõrvatükke (1 komplekt juba paigaldatud)

mudel NBIB0
värv Must
Bluetooth 5.3
Bluetoothi profiilid AVRCP/A2DP/HFP/HSP
koodekid SBC/AAC
ulatus Kuni 10 meetrit
Bluetoothi ribalaius 2402 MHz - 2480 MHz
helisagedus 20 Hz - 20 kHz
kõrvaklapi aku mahtuvus 40 mAh / 0.148 Wh
kõrvaklappide sisendvõimsus 5V - 40 mA
karbi aku mahtuvus 300 mAh / 1.11 Wh
karbi sisendvõimsus 5V - 300 mA
laadimisliides USB-C
materjal ABS

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.