Wireless earphones, Vention, NBKB0, Earbuds Elf E06 (black)

Vention
Tootekood: NBKB0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
16.80 €

Juhtmevabad kõrvaklapid, Vention, NBKW0, Earbuds Elf E06 (must)

Vention Earbuds Elf E06 kõrvaklapid on sensatsiooniline kombinatsioon peenest disainist ja uusimatest tehnoloogilistest edusammudest. Tänu täiustatud Bluetooth 5.3-le ja aktiivsele mürasummutusele tagavad nad stabiilse ühenduse mobiilsete seadmetega, võimaldades sul nautida oma lemmikmuusikat vabalt ilma segajateta. Nende minimalistlik valge disain teeb neist mitte ainult suurepärase kuulamisvahendi, vaid ka moekaid aksessuaare sinu stiilile. Kerged, mugavad ja IPX4 reitinguga niiskuskindlad, pakuvad nad mugavust, mida sa väärid.

Nauditav heli

Nauti oma muusikat suurepärases kvaliteedis! Kõrvaklapid toetavad täis sagedusala. Sisseehitatud heliprotsessori ja SBC ning AAC koodekitega pakuvad kõrvaklapid suurepärast helikvaliteeti, mis viib sind sinu lemmiklaulude maailma enneolematuga selgusega. Avasta uusi nüansse lauludes ja uurige helirikkust piirideta.

Mugav istuvus

Sa hindad kindlasti mugavust, mida need kõrvaklapid pakuvad! Ergonoomiline disain tagab nende täiusliku sobivuse sinu kõrvadele, pakkudes maksimaalset mugavust isegi pikaajalise kuulamise ajal. Üks kõrvaklapp kaalub vaid 3 grammi, nii et sa ei tunnegi, et sul on need kõrvades!

Lihtne juhtimine

Elf E06 kõrvaklappide kasutamine on vaevatu, tänu toetatud populaarsetele Bluetoothi profiilidele. Intuitiivsed puutetundlikud paneelid kõrvaklappidel võimaldavad sul lihtsalt juhtida muusika esitust, reguleerida helitugevust või isegi hallata telefonikõnesid, kõik ilma telefonita.

Pikk tööaeg

Kõrvaklappide aku maht on 30mAh, mis tagab pika muusika kuulamise aja ühe laadimisega - kuni umbes 6 tundi. Lisaks võimaldab 230mAh laadimiskarp sul laadida kõrvaklappe mitu korda, tagades, et need on alati kasutamiseks valmis. Sellega saad kuulata oma lemmikmeloodiaid kokku 16 tundi! Tänu USB-C liidesele on kõrvaklappide ja karbi laadimine kiire ja mugav. Sa ei pea muretsema pika laadimise ooteaja pärast - muusika nautimiseks kulub vaid hetk.

Komplektis

Kõrvaklapid koos karbiga

USB-C kuni USB-C kaabel

Kasutusjuhend

TootjaVention
NimiTõeliselt Juhtmevabad Bluetooth Kõrvaklapid Elf E06
mudelNBKW0
Värvmust
LaadimisliidesUSB-C
Bluetoothi versioonBluetooth 5.3
MaterjalABS
TöösagedusKuni 10 m
Kõrvaklapi aku maht40mAh
Kõrvaklappide sisendvõimsus5V⇌40mA
Laadimiskarbi aku maht300mAh
Laadimiskarbi sisendvõimsus5V⇌300mA

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.