Wireless earphones, Vention, NBKW0, Earbuds Elf E06 (white)

Vention
Tootekood: NBKW0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
16.80 €

Juhtmevabad kõrvaklapid, Vention, NBKW0, Earbuds Elf E06 (valge)

Vention Earbuds Elf E06 kõrvaklapid on sensatsiooniline kombinatsioon rafineeritud disainist ja uusimatest tehnoloogiatest. Tänu edasijõudnud Bluetooth 5.3-le ja aktiivsele müra vähendamisele pakuvad nad stabiilset ühendust mobiilseadmetega, võimaldades sul nautida oma lemmikmuusikat vabalt ilma igasuguste häiretega. Nende minimalistlik valge disain teeb neist mitte ainult suurepärase kuulamisvahendi, vaid ka moeka lisandi sinu stiilile. Kerged, mugavad ja IPX4 reitinguga niiskuskindlad, pakuvad nad mugavust, mida sa väärid.

Imeilus heli

Nauti oma muusikat suurepärases kvaliteedis! Kõrvaklapid toetavad täis sagedusala. Sisseehitatud heliprotsessori ja SBC ning AAC koodekitega pakuvad kõrvaklapid suurepärast helikvaliteeti, mis viib sind sinu lemmiklaulude maailma enneolematu selgusega. Avastage uusi nüansse lauludes ja uurige helirikkust piiranguteta.

Mugav sobivus

Sa kindlasti hindad nende kõrvaklappide pakutavat mugavust! Ergonoomiline disain tagab, et need sobivad ideaalselt sinu kõrvadele, pakkudes maksimaalset mugavust isegi pikaajalise kuulamise ajal. Üks kõrvaklapp kaalub vaid 3 grammi, nii et sa ei tunnegi, et sul on need kõrvades!

Lihtne juhtimine

Elf E06 kõrvaklappide kasutamine on vaevatu, tänu toetatud populaarsetele Bluetoothi profiilidele. Kõrvaklappide intuitiivsed puutetundlikud paneelid võimaldavad sul hõlpsasti juhtida muusika esitust, reguleerida helitugevust või isegi hallata telefonikõnesid, kõik ilma telefonita.

Pikk tööaeg

Kõrvaklappide aku maht on 30mAh, mis tagab pika muusika kuulamise aja ühe laadimisega - kuni umbes 6 tundi. Lisaks võimaldab 230mAh laadimiskarp sul laadida kõrvaklappe mitu korda, tagades, et need on alati kasutamiseks valmis. Sellega saad kuulata oma lemmikmeloodiaid kokku 16 tundi! Tänu USB-C liidesele on kõrvaklappide ja karbi laadimine kiire ja mugav. Sa ei pea muretsema pika laadimise ooteaja pärast - muusika nautimiseks kulub vaid hetk.

Komplektis

Kõrvaklapid koos karbiga

USB-C kuni USB-C kaabel

Kasutusjuhend

TootjaVention
NimiTõeliselt Juhtmevabad Bluetooth Kõrvaklapid Elf E06
mudel NBKW0
VärvValge
LaadimisliidesUSB-C
Bluetoothi versioonBluetooth 5.3
MaterjalABS
ToimimisvahemikKuni 10 m
Kõrvaklapi aku maht40mAh
Kõrvaklappide sisendvõimsus5V⇌40mA
Laadimiskarbi aku maht300mAh
Laadimiskarbi sisendvõimsus5V⇌300mA

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.