Wireless earphones, Vention, NBNB0, Earbuds Tiny T13 (black)

Vention
Tootekood: NBNB0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
36.80 €

Juhtmevabad kõrvaklapid, Vention, NBNB0, Earbuds Tiny T13 (must)

Ventioni juhtmevabad kõrvaklapid Earbuds Tiny T13 on toode, mis ühendab kaasaegse tehnoloogia teie seadmetelt oodatava funktsionaalsusega. Varustatud Bluetooth 5.3-tehnoloogiaga, tagavad nad stabiilse ja sujuva ühenduse seadmetega kuni 10 meetri raadiuses. Sisseehitatud mikrofon võimaldab teil teha telefonikõnesid ning erinevad töörežiimid (tavaline, läbipaistev ja aktiivne mürasummutus) kohanduvad erinevatesse tingimustesse. Lisaks on Tiny T13 äärmiselt kerged (4 grammi) ja neil on ergonoomiline disain, mis muudab need mugavaks ka pikaajalisel kasutamisel.

Stabiilne ühendus

Tänu Bluetooth 5.3 tehnoloogiale säilitavad kõrvaklapid stabiilse ühenduse mobiilsete seadmetega, elimineerides viivitused või häired. See tähendab sujuvat muusika, taskuhäälingute või kõnede kuulamist, sõltumata kasutaja asukohast. Veelgi enam, see juhtmevaba ühenduse versioon tagab madalama energiatarbimise, nii et saate nautida mitte ainult stabiilsemat ühendust, vaid ka pikemat aega oma lemmikmeloodiate kuulamiseks.

Töörežiimid

Tiny T13 kohanduvad teie vajadustega! Kõrvaklapid pakuvad kolme töörežiimi: normaalne, läbipaistev ja aktiivne mürasummutus. Normaalne režiim sobib ideaalselt kontorisse või raamatukogusse. Läbipaistev režiim võimaldab teil hoida kontakti ümbritsevate helidega, võimaldades teil ohutult kasutada kõrvaklappe jalutades, jalgrattaga sõites või autot juhtides. Aktiivne mürasummutusrežiim töötab hästi mürarikkates kohtades nagu lennujaamad, kohvikud või metrood.

Suurepärane helikvaliteet

Kvaliteetne heliprotsessor tagab stabiilse heliedastuse ja kompressiooni, mis toob kaasa suurepärase helikogemuse. Saate nautida selget heli terava bassiga, muutes muusika kuulamise puhtaks naudinguks.

Ergonoomiline disain

Kõrvaklapid on kerged - kaaluvad vaid 4 grammi, mistõttu on need mugavad kanda isegi pikema aja jooksul. Lisaks võimaldavad kolm komplekti silikoonist otsikuid kõrvaklappidel ideaalselt kõrva sobida, parandades veelgi mugavust ja stabiilsust.

Pikk aku kestvus

Kõrvaklappide mahtuvus on 30mAh, võimaldades kuni 6 tundi muusika kuulamist ANC välja lülitatuna. Lisaks võimaldab 400mAh laadimiskarp neid mitu korda laadida, võimaldades teil kasutada kõrvaklappe kokku 28 tundi.

Mugav laadimine

Laadimiskarp on varustatud USB-C liidesega, et kiiresti ja lihtsalt laadida kõrvaklappe ja karpi. See laadib tõhusalt, nii et saate kiiresti tagasi oma seadme kasutamise juurde.

Komplektis

Kõrvaklapid koos laadimiskarbiga

USB-C kuni USB-C kaabel (0,3 m) x 1,

Silikoonist kõrvatipsid x 3 komplekti (1 komplekt juba paigaldatud)

TootjaVention
NimiTõeliselt juhtmevabad Bluetooth kõrvaklapid Tiny T13
mudel NBN
VärvMust
LaadimisliidesUSB-C
PindNikkelkattega
Bluetoothi versioonBluetooth 5.3
MaterjalABS
TöösagedusKuni 10 m
Kõrvaklapi aku mahtuvus30mAh/0.111Wh
Kõrvaklappide sisendvõimsus5V⇌30mA
Laadimiskarbi aku mahtuvus400mAh/1.48Wh
Laadimiskarbi sisendvõimsus5V⇌300mA

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.