Wireless headphones Baseus Bowie H1 Bluetooth 5.2, ANC (gray)

Baseus
Tootekood: NGTW230213
  • Värvus: Hõbe
Hind
58.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Baseus Bowie H1 juhtmevabad kõrvaklapid

Baseus Bowie H1 juhtmevabad in-ear kõrvaklapid on suurepärane valik igale muusikaarmastajale. Suured 40mm kõlarid pakuvad kõrgekvaliteedilist heli, samas kui aktiivne müratõrje kuni 40dB võimaldab sul müra välja lülitada. Nautige kuni 70 tunni akukestvust ühe laadimisega ja rääkige mugavalt telefoniga 4 sisseehitatud mikrofoniga. Bluetooth 5.2 tagab usaldusväärse ühenduse ning ergonoomiline disain garanteerib mugavuse.

Ütle hüvasti tüütule mürale

Unusta tüütud helid ja keskendu oma lemmiklaulude uute detailide avastamisele. Baseus kõrvaklapid kasutavad hübriidset aktiivset müratõrjet, et tõhusalt vaigistada ebavajalikke helisid kuni 40dB. Kas eelistad kuulda, mis toimub sinu ümber? Vali Läbipaistvuse režiim, mis võimaldab sul muusikat kuulata, kaotamata kontakti ümbritseva maailmaga. Ära muretse, et jääd ilma olulistest teadetest lennujaamas või sõnumist kolleegilt!

Imeline helikvaliteet

Koge, kui suurepäraselt võivad sinu lemmiklaulud kõlada. Kõrvaklapid on varustatud suurte 40-millimeetriste kõlaritega, mis suudavad edastada kõrgekvaliteedilist 360° stereoheli. Rikkalik detailides, kõrva rõõmustav, teravad kõrgused ja sügavad, võimsad bassid, Bowie H1d toovad esile parima erinevates muusikastiilides ja pakuvad ideaalselt tasakaalustatud heli.

Kuni 70 tundi muusikat

Unusta mured, et kõrvaklappide aku tühjeneb liiga kiiresti. Täielikult laetud Bowie H1 suudab mängida muusikat kuni 40 tundi aktiivse müratõrjega või kuni 70 tundi, kui see on välja lülitatud. Veelgi enam, Baseus Rapid Charge tehnoloogia abil piisab vaid 10 minutist laadimist, et kuulata oma lemmiklaule umbes 10 tundi. Kõrvaklappide täislaadimiseks kulub umbes tund.

Bluetooth 5.2

Madalam energiatarve, kiirem edastus ja stabiilsem ühendus - need on vaid mõned Bluetooth 5.2 tehnoloogia eelised, mida kõrvaklapid kasutavad. Bowie H1-ga saad nautida ka ultra-madalat latentsust, mis on vähem kui 0,038 sekundit Madala Latentsuse režiimis. Täiuslik video ja heli sünkroniseerimine võimaldab sul mugavalt vaadata filme ja mängida isegi kõige dünaamilisemaid mänge! Veelgi enam, Baseus Smart-Connect tehnoloogia võimaldab sul paarida kõrvaklapid kahe seadmega samal ajal ja vabalt nende vahel vahetada.

Perfektne telefonikõnede jaoks

Nüüd saad hõlpsasti telefoniga rääkida isegi äärmiselt mürarikkas keskkonnas, näiteks rahvarohkes bussis või kaubanduskeskuses. Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga, mis usaldusväärselt salvestavad sinu häält ja rõhutavad selle helikvaliteeti, ning tänu müratõrjetehnoloogiale elimineerivad nad tõhusalt ebavajalikud tausthelid. Nautige kõrgekvaliteedilist heli telefonikõnede ajal ja ole kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad sind ideaalselt!

Ergonoomiline disain

Kuula muusikat isegi terve päeva ja ära karda ebamugavust. Kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest ja sobivad ideaalselt kasutaja pähe. Reguleeritav peapael võimaldab sul neid veelgi paremini oma vajadustele kohandada, ja mäluvahtmaterjalist kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse, samas neid pigistamata. Samal ajal näevad Bowie H1 erakordselt elegantsed ja modernsed välja - vaata, kas need meeldivad sulle!

Kasutajasõbralik

Kõrvaklappide mugav kasutamine on võimalik tänu sisseehitatud nuppudele, millega saad näiteks lugu vahetada, esituse peatada ja jätkata, hallata sissetulevaid telefonikõnesid ning aktiveerida hääleassistent. Samuti on olemas spetsiaalne Baseus rakendus, mis pakub muu hulgas 12 EQ režiimi ja võimaldab sul leida kõrvaklappe. See võimaldab sul ka nuppude funktsioone muuta ja kontrollida aku taset.

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskaabel
BrändBaseus
NimiBowie H1 müratõrje juhtmevabad kõrvaklapid
mudelNGTW230013
VärvMust
Bluetoothi versioon5.2
KoodekidAAC / SBC
UlatusKuni 10m
Kõlar40mm
Sagedusvahemik20Hz-20kHz
Aku maht400mAh / 1.48Wh
LaadimisliidesUSB-C
LaadimisaegUmbes 1h
TöötamisaegUmbes 70h (70% helitugevus, ANC müratõrje välja) / umbes 40h (70% helitugevus, ANC müratõrje peal)
Mõõtmed182x190.8x74mm
Kaal300g

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2240 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.