Wireless headphones Blitzwolf BW-HP2 Pro (black)

Blitzwolf
Tootekood: BW-HP2PRO
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
38.60 €

Blitzwolf BW-HP2 Pro juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Blitzwolf BW-HP2 Pro kõrvaklappidega tunned end nagu muusikafestivalil igal pool! 50-millimeetriste draiverite abil saad nautida HD kvaliteediga heli. Suunatud mürasummutav mikrofon võimaldab mugavalt rääkida. Seade sobib suurepäraselt mängijatele, kuna tagab madala latentsuse. Stabiilne ühendus on tagatud Bluetooth 5.0 tehnoloogia abil. Kõrvaklappide kasutamine on mugav ja nende tööaeg ulatub kuni 42 tunnini. Seade sisaldab 3,5 mm audio- ja USB-pesasid.

Rikka muusikakogemuse rikastamine

Avasta oma lemmiklaulud uuesti! BW-HP2 Pro kõrvaklapid on varustatud 50-millimeetriste draiveritega, mis pakuvad rikkalikku detailide, võimsa bassi ja tugeva kesk- ja kõrge heliga. HD helikvaliteet paneb sind tundma nagu oleksid kontserdil!

Immerse yourself in the world of gaming

Blitzwolf BW-HP2 Pro kõrvaklapid on loodud mängijate vajadusi silmas pidades. Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab usaldusväärse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel ning madal latentsus tagab video ja heli täiusliku sünkroonimise. Seetõttu saad alati kiiresti reageerida oma vastase liikumisele ja lõpetada iga mäng võidukalt!

Räägi ilma segamiseta

Suunatud mikrofon mürasummutuse funktsiooniga võimaldab sul mugavalt telefonikõnesid teha isegi rahvarohkes kohas. Sinu vestluskaaslane kuuleb sind alati ja ebavajalikud tausthelid ei sega sind. Kas soovid oma lähedastega ühendust võtta? Või pead arutama taktikat oma meeskonnakaaslastega mängu ajal? BW-HP2 Pro ei peta sind!

Alati tööks valmis

Ära muretse, et Blitzwolf kõrvaklapid tühjenevad kõige vähem sobival hetkel. Seade on varustatud võimsa 1000 mAh akuga, mis võimaldab kuni 42 tunni töötamist ühe laadimisega. Aeg, mis kulub kõrvaklappide energia uuendamiseks, on 3,5 tundi. BW-HP2 Pro eristub ka madala energiatarbimise poolest. Riistvara lülitub automaatselt välja 5 minuti pärast, kui see ei ole ühendatud ühegi seadmega.

Nauti ületamatut mugavust

Kõrvaklappide kõrvaklapid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on meeldivad puudutusele. Sa ei tunne ebamugavust isegi pikaajalise seadme kasutamise ajal. Vastavate nuppude abil saad reguleerida helitaset ning vahetada laule. BW-HP2 Pro-l on kaasaegne disain ja LED-indikaator, ning kokkuklapitav disain võimaldab sul mugavalt kanda kõrvaklappe oma kotis või seljakotis.

Kaasas:

Juhtmevabad kõrvaklapid, 3.5mm audio kaabel, USB kaabel, Kasutusjuhend
TootjaBlitzwolf
mudelBW-HP2 Pro
Aku maht1000 mAh
Frekvenstunne20-20000 Hz
Frekventsus108±3dB
EdastusvahemikKuni 10m
Bluetoothi versioon5.0
Tööaeg42 tundi
Laadimisaeg3.5 tundi
Toetatud profiilidHSP / HFP / A2DP / AVRCP
MõõtmedUmbes 184 x 175 x 88 mm
Kaal234 g
MaterjalABS + PC
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.