Wireless headphones Blitzwolf BW-HP6

Blitzwolf
Tootekood: BW-HP6
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
33.25 €

Blitzwolf BW-HP6 Juhtmevabad Kõrvaklapid

Kaasaegsed, mobiilsed ja erakordse helikvaliteediga - just seda pakuvad Blitzwolf BW-HP6 juhtmevabad kõrvaklapid. Tänu nende kokkupandavale disainile on need ideaalne lahendus liikuvatele inimestele, pakkudes lihtsat transportimist ilma jõudluses järeleandmisi tegemata. Viimase Bluetooth 5.2 tehnoloogia, 40mm kõlarite, arenenud mürasummutussüsteemi (ANC) ja muljetavaldava aku kestvuse tõttu on need kõrvaklapid suurepärane valik.

Kokkupandav Disain - Mobiilsus ja Mugavus

Blitzwolf BW-HP6 kõrvaklappide ainulaadsus algab nende kokkupandavast konstruktsioonist, mis võimaldab lihtsat hoiustamist ja transportimist. See on ideaalne lahendus neile, kes hindavad mobiilsust ja soovivad, et nende lemmikaksessuaarid oleksid alati käeulatuses. Kerged (ainult 0,216 kg) ja kokkupanduna kompaktsed mõõtmed teevad neist tõelise kaaslase igal reisil.

Bluetooth 5.2 - Juhtmevaba Vabadus

Bluetooth 5.2 tehnoloogia BW-HP6 kõrvaklappides tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. HSP, HFP, A2DP ja AVRCP profiilide toega on kasutajatele tagatud ühilduvus laia valiku seadmetega ja sujuv helide edastamine. See on juhtmevaba vabadus, mis võimaldab nautida oma lemmikmuusikat või teha kõnesid ilma juhtmete piiranguteta.

Aku Kestvus - Usaldusväärsus Tundideks

BW-HP6 kõrvaklapid paistavad silma muljetavaldava aku kestvusega, pakkudes kuni 75 tundi muusika esitust ilma mürasummutuse funktsiooni (ANC) aktiveerimata ja kuni 42 tundi ANC sisse lülitatuna. Ainult 2 tunni laadimine kaasasoleva USB-C kaabli abil on piisav 500mAh aku laadimiseks. See aku jõudlus tagab katkestusteta muusikakogemused mitmeks päevaks.

Mürasummutus (ANC) - Selge Helikvaliteet Igas Keskkonnas

Aktiivne mürasummutussüsteem kuni -22dB maksimaalselt võimaldab keskenduda muusikale ilma ümbritseva häirivate helideta. Olgu see siis mürarikkas linnakeskkonnas, kontoris või liikvel olles, ANC tehnoloogia tagab kristallselge heli, võimaldades täielikku sukeldumist helide maailma.

Mängurežiim - Eelis Igas Mängus

Mängurežiim on funktsioon, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid mängijaid. Minimeeritud heliedastusviivitused tagavad, et iga heli mängus on sünkroonitud ekraanil toimuva tegevusega, pakkudes eelist vastaste ees ja rikkalikumaid mängukogemusi. Koos kvaliteetse BW-HP6 mikrofoniga muutuvad need mitte ainult muusika kuulamise tööriistaks, vaid ka hädavajalikuks varustuseks mängijatele.

Kõrvaklapid x 1 

USB-C Kaabel x 1 

Kasutusjuhend x 1

BrändBlitzWolf
mudel BW-HP6
VärvMust
Bluetooth ÜhenduvusJah, versioon 5.2
Toimimisulatus10m
Toetatud ProfiilidHSP/HFP/A2DP/AVRCP
Heli Dekodeerimise TugiAAC, SBC
Frekventsi Vastus2.4 GHz ~ 2.4835 GHz
Aku Mahutavus500mAh
Vestluse Aeg70h
Aku Kestvus75h (ANC välja lülitatud), 42h (ANC sisse lülitatud)
Laadimisaeg2h
LaadimisportUSB-C
ANCJah, -22dB max
Kõlari Suurus40mm
Kõlari Diameeter40mm
MängurežiimJah
MikrofonJah
Heli ReguleerimineJah
3.5mm JackEi
Kaal0.216kg

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.