Wireless headphones EarFun WavePro (black)

Earfun
Tootekood: HP200B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
67.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Earfun WavePro juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Ulatu Earfun WavePro kõrvaklappide poole ja avasta uus helidimension! Varustatud 40-millimeetriste draiveritega, pakuvad nad kvaliteetset heli ning Hi-Res Audio sertifikaat tagab, et iga noot on esitatud kõrgeima kvaliteediga, säilitades laulude algse sügavuse ja detailid. Need kasutavad ANC tehnoloogiat ning neil on kuni 80 tundi tööaega. Sa saad neid ühendada oma seadmega nii juhtmevabalt Bluetoothi kaudu kui ka juhtmega 3,5 mm audioporti kaudu. Sisseehitatud mikrofon koos AI algoritmiga võimaldab sul pidada kristallselgeid vestlusi, elimineerides taustamüra. EarFun Audio rakendus võimaldab sul kohandada kõrvaklappide toimimist vastavalt oma eelistustele.

Lase end kanda oma lemmiklaulude helide poolt

Koge muusikat viisil, mida sa pole kunagi varem kogenud. Varustatud edasijõudnud 40mm DLC ja PET draiveritega, edastavad kõrvaklapid heli, mille selgus ja sügavus on võrreldamatud. Hi-Res Audio sertifikaadi ja LDAC audio koodeki toe abil edastavad EarFun WavePro usaldusväärset helikvaliteeti, mis tähendab, et saad kuulda isegi kõige väiksemaid detaile oma lemmikmuusikas. EarFun WavePro viib sind otse tegevuse keskele, pakkudes helikvaliteeti, millest oled seni vaid unistanud.

Keskendu sellele, mis on kõige olulisem

Sukeldu oma lemmikmuusika helidesse, ilma häiriva taustamürata. ANC tehnoloogia summutab välismüra usaldusväärselt kuni 45 dB, võimaldades sul keskenduda helidele, mida sa tõeliselt kuulda tahad. Lisaks elimineerib Anti-Wind Noise režiim häirivad tuulehelid, mis tähendab, et saad nautida selget heli ka väljas.

Selged kõned igas keskkonnas

Nüüd saad olla kindel, et sinu telefonikõned sujuvad takistusteta ja saad keskenduda sellele, mis tõeliselt oluline. EarFun WavePro kõrvaklappidel on kuni 5 mikrofoniga, millel on tehisintellekti algoritm, mis tagab sinu hääle selge ja loomuliku kõla isegi mürarikkas keskkonnas. Need toetavad ka edasijõudnud ENC tehnoloogiat, mis tõhusalt elimineerib välismüra, nagu tänavamüra või kontori sagimine, pakkudes ideaalset keskkonda vestlusteks.

Muusika katkestusteta

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid, muretsemata, et sinu kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti! Võimas aku pakub kuni 55 tundi kasutusaega, kui kasutad ANC režiimi, või kuni 80 tundi, kui lülitad selle välja. EarFun WavePro toetavad ka kiiret laadimist, nii et pärast vaid 10-minutilist laadimist saavad nad sind teenida veel 10 tundi.

Juhtmevaba vabadus

EarFun WavePro kõrvaklapid kasutavad Bluetoothi, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse sinu seadmega kuni 15 meetri kaugusel. Sa saad neid edukalt ühendada kahe seadmega korraga, nii et saad vabalt vahetada oma nutitelefoni ja sülearvuti vahel, katkestamata muusikat või vestlust. Veelgi enam, mängurežiim, mille latentsus on vähem kui 55 ms, garanteerib võrreldamatu mängukogemuse, elimineerides ärritavad helide viivitused.

Kogu päeva mugavus

EarFun WavePro on loodud mitte ainult suurepärase heli pakkumiseks, vaid ka mugavuse tagamiseks, millest oled unistanud. Nende kerge, ergonoomiline disain võimaldab sul muusikat kuulata tundide kaupa, tundmata väsimust või ebamugavust. Reguleeritav peapael tagab ideaalse sobivuse sinu pea jaoks ning mäluvaht kõrvaklapid istuvad ideaalselt sinu kõrvadele, pakkudes fantastilist helisolatsiooni.

TootjaEarfun
mudelHP200B
Draiverid40 mm
Audio koodekidLDAC / SBC / AAC
Bluetooth profiilidA2DP / AVRCP / HFP / HSP
Ulatus15 m
ÜhendusJuhtmega ja juhtmevaba
Tööaeg80h (ANC režiim välja), 55h (ANC režiim sisse)
Laadimisaeg2h
Aku maht800 mAh
RakendusEarFun Audio
Mõõtmed159.7 x 82.4 x 210.8 mm
Kaal268 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
41 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.