TWS Edifier W220T headphones (blue)

Edifier
Tootekood: W220TBLUE
  • Värvus: Hõbe
Hind
45.40 €

Edifier W220T TWS kõrvaklapid

Kogege, kui hästi teie lemmiklood kõlavad. Edifier W220T TWS kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega ja toetavad Snapdragon Sound tehnoloogiat, mistõttu suudavad nad pakkuda kõrgekvaliteedilist heli. Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ühenduse ja cVc müra vähendamine võimaldab teil telefoniga vabalt rääkida. Nautige kuni 24 tundi mänguaega laadimiskarbiga ja proovige Edifier Connect rakendust, et pääseda juurde paljudele ägedatele funktsioonidele.

Ülim helikvaliteet

Imestage kõrge helikvaliteedi üle. Kõrvaklapid toetavad Snapdragon Sound tehnoloogiat ja aptX Adaptive koodekit, mis tähendab selget, loomulikku heli ja uskumatut detailide rikkust. W220T on varustatud ka suurte 13mm vedelkristallkomposiitdraiveritega. See võimaldab neil pakkuda veelgi paremat eraldusvõimet ja suurepärast harmooniat. Pange oma uued kõrvaklapid pähe, käivitage oma lemmikloend ja tundke end nagu kontserdil, olenemata sellest, kus te olete!

Ütle hüvasti viivitustele

Unustage ühendusprobleemid. Täiustatud Qualcomm QCC3056 kiip, LDS antennid ja Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagavad kiire, stabiilse edastuse ja madala energiatarbimise. Nii saate nautida tõhusat ja usaldusväärset kõrvaklappide toimimist. Veelgi enam, kui mängite mänge, lülituvad W220T automaatselt madala latentsuse režiimi, kus nad pakuvad ultra-madalat latentsust 89ms. Ärge laske oma vastasel teid üllatada ja võitke järgmine duell!

Kasutusmugavus

Ärge kartke ebamugavust, kui kuulata oma lemmiklaule. Kõrvaklapid on äärmiselt kerged ja mugavad. Need püsivad stabiilselt teie kõrvades ega kuku välja. Need on ka IP54 veekindlad - võite neid kasutada vihmas või treeningu ajal muretult. W220T kasutamine on samuti äärmiselt lihtne - kerge näppamine on kõik, mis on vajalik laulu vahetamiseks või näiteks esituse peatamiseks. Pole vaja iga kord telefoni järele ulatada!

Pikk tööaeg

Nüüd saate kuulata muusikat katkematult tööl, kodus või reisil - ei mingit muret, et aku tühjeneb liiga kiiresti! W220T tööaeg ulatub ühel laadimisel 6 tunnini ja kaasasolev karp pakub veel 18 tundi. Koos annab see teile kuni 24 tundi oma lemmikloendite mängimist! Te ei pea ka ootama lõputult, et kõrvaklapid laetud saaksid. Pange need 15 minutiks karpi, et seejärel kuulata muusikat umbes 2 tundi!

Need sobivad telefonikõnede jaoks

Kas räägite tihti telefoniga? W220T kõrvaklapid sobivad teile ka! Qualcomm aptX Voice tehnoloogia tagab suurepärase helikvaliteedi telefonikõnede ajal ja cVc müra vähendamine vastutab liigsete tausthelide tõhusaks kõrvaldamiseks. Nii saate rääkida isegi mürarikkates kohtades, nagu buss või supermarket, ilma probleemideta. Kõrvaklapid on varustatud ka kahekordsete mikrofonidega.

Edifier Connect rakendus

Pääsege juurde täiendavatele funktsioonidele ja seadistustele. Lihtsalt laadige alla Edifier Connect rakendus ja lisage oma kõrvaklapid sinna! Sellega saate näiteks lülitada mängurežiimi sisse või välja, reguleerida teavituste helitugevust, reguleerida puuteplaadi tundlikkust, seada taimerit ja kontrollida aku taset. EQ seadistused on samuti saadaval. Proovige Edifier Connect rakendust ja tehke W220T kõrvaklapid veelgi paremateks oma vajaduste jaoks!

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
MudelinumberW220T
VärvSinine
DraiverDünaamiline 13mm
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
KoodekidQualcomm aptX Adaptive, Qualcomm aptX, SBC
UlatusKuni 10m
TööaegUmbes 6h (kõrvaklapid) + 18h (karp)
Aku maht35mAh (kõrvaklapid), 350mAh (karp)
LaadimisliidesUSB-C
LaadimisaegUmbes 1h (kõrvaklapid), umbes 1.5h (karp)
Sisend5V 200mA (kõrvaklapid), 5V 1A (karp)
Frekventsageduse vastus20Hz-40kHz
SPL96±3dB SPL (A)
Impedants28Ω
Mikrofonide arv4 (2 iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38dB ±1dB
VeekindlusIP54
Kaal42g
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.