Edifier W800BT Plus wireless headphones, aptX (red)

Edifier
Tootekood: W800BTPLUSRED
  • Värvus: Punane
Hind
37.35 €

Edifier W800BT Plus kõrvaklapid

W800BT Plus juhtmevabad Bluetooth kõrvaklapid võimaldavad teil nautida suurepärast helikvaliteeti, kus iganes soovite. Vastupidav aku tagab kuni 55 tunni kasutamise. Seadet on võimalik ühendada ka juhtmega 3,5 mm audio kaabli kaudu. 40 mm kõlarid pakuvad teile kristallselget, hämmastavat heli ning Bluetooth 5.1 ühendus tagab stabiilse, kiire ja häireteta signaali edastamise. Samuti on võimalik juhtmevabalt ühendada kõrvaklapid kahe seadmega samaaegselt. Edifier ConneX ja Edifier Connect rakendustega saate oma kõrvaklappe isikupärastada, kohandades nende heli oma lemmikmuusika žanritele ekvalaiseriga. Tutvuge teiste omadustega!

Need pakuvad teile heli kõrgeimal tasemel

40 mm neodüümi magnetkõlarid vastutavad suurepärase helikvaliteedi eest. Tänu neile muljetavad kõrvaklapid kristallselge, loomuliku heli ja tugeva bassiga. Edifieriga avastate ja armastate oma lemmiklaule uuesti. Samuti saate vabalt telefoniga rääkida - CVC müra vähendamine võimaldab seda.

Äärmiselt pikk tööaeg

Kõrvaklapid on varustatud pika kestvusega akuga, mis tagab kuni 55 tunni tööaega ühe laadimisega. Teisest küljest kestavad need kuni 800 tundi ooterežiimis. Seega saate neid hõlpsasti kasutada peaaegu igas olukorras. Hilisõhtune filmi maraton kodus? Või võib-olla eriliselt pikk reis? Liiga kiiresti tühjenev aku ei takista enam kunagi teie plaane!

Saate neid ühendada 2 viisil

On 2 viisi, kuidas ühendada kõrvaklapid valitud seadmetega - juhtmega ja Bluetoothi kaudu. See annab W800BT Plus'ile laia ühilduvuse. Kasutades 3,5 mm audio kaablit, saate need ühendada näiteks sülearvuti või MP3 mängijaga. Kasutage seda võimalust ka siis, kui kõrvaklappide aku on tühi ja teil pole aega seda laadida. Bluetooth võimaldab teil mugavalt ühendada W800BT Plus juhtmevabalt nutitelefoni või tahvelarvutiga. Samuti toetab see aptX-i.

Mugavus ja elegantne disain

Kõrvaklapid on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka äärmiselt mugavad. Suured, pehmed kõrvaklapid istuvad teie kõrvadel ideaalselt, samas neid pigistamata - seega ei pea te muretsema ebamugavuse pärast. W800BT Plus ei kaalu ka liiga palju - seega saate neid mugavalt kanda isegi mitu tundi. Samal ajal on kõrvaklapid varustatud modernse, minimalistliku ja stiilse disainiga.

Komplektis

KõrvaklapidUSB-C laadimiskaabelKõrvaklapid (1 paar)3,5 mm audio kaabelKasutusjuhend

TootjaEdifier
mudelW800BT Plus
VärvPunane
Kõlar40 mm
Bluetoothi versioon5.1
Bluetoothi profiilidHFP, A2DP, AVRCP
UlatusKuni 10 m
Laetav aku850 mAh
LaadimisaegUmbes 3 h
EsitusaegUmbes 55 h
OoteaegUmbes 800 h
Sisend5 V 500 mA
Tundlikkus93 dB
Impedants32Ω
Frekventsagedus20Hz-20kHz
RakendusEdifier Connect, Edifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
425 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.