Wireless headphones Edifier W800BT Pro, ANC (grey)

Edifier
Tootekood: W800BTPROGREY
  • Värvus: Hall
Hind
53.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier W800BT Pro juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (hall)

Edifier W800BT Pro on kõrvaklapid, mis pakuvad teile erakordset helikogemust. Hi-Res Audio sertifikaadi ja dünaamiliste 40 mm draiveritega pakuvad nad sügavat bassi. Samuti saate neid ühendada oma ühilduva seadmega kahes erinevas vormis: Bluetoothi kaudu ja USB-C kaabli abil. Koos täiustatud ANC mürasummutustehnoloogiaga ja ergonoomilise disainiga on W800BT Pro ideaalne valik igale muusikaarmastajale.

Sukeldu detailiderikka helisse

Kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat helikvaliteeti, mida kinnitab Hi-Res Audio sertifikaat. Lisaks kasutavad nad 40 mm dünaamilisi draivereid, mis toovad esile sügava bassi, samas kui titaaniga kaetud membraan tagab selged, kõrva rõõmustavad kesk- ja kõrged helid. Veelgi enam, laia sagedusvahemikuga 20-40 kHz saate kuulda iga laulu detaili, ning SBC ja AAC helikoodekid aitavad kaasa kõrgekvaliteedilisele helile. Samuti on teil kasutada EQ, mis pakub erinevaid eelmääratud seadeid heli kohandamiseks vastavalt teie soovidele.

Mitmed mürasummutuse režiimid

Hübriidne ANC tehnoloogia, koos kõrvaklappide täiustatud disainiga, tagab suurepärase passiivse mürasummutuse kuni -44 dB, võimaldades teil sukelduda muusika maailma igal ajal ja igal pool. Valige mitme saadaval oleva režiimi vahel: kõrge/keskmine vähendamine, läbipaistev või tuule mürasummutamine.

Peen disain pikaajalise mugavuse nimel

Kasutage Edifier W800BT Pro ja nautige pikaajalist mugavust. Kõrvaklapid on varustatud ergonoomilise disainiga, mis kohandub teie pea ja kõrvade kontuuridega. Koos kerge (umbes 253 g) disainiga, reguleeritava peapaelaga, et vähendada survet, ja pehmete kõrvaklappidega, mis on valmistatud nahasõbralikust materjalist, pakuvad kõrvaklapid erakordset mugavust. Samuti saate kõrvaklappe kokku klappida mugavaks transportimiseks ja ladustamiseks.

Mugavad telefonikõned

AI integreeritud mürasummutuse algoritmid ja kõrge tundlikkusega mikrofon tuvastavad ja vaigistavad tõhusalt ümbritsevat müra. See tagab, et teie kõneleja kuuleb teid selgelt ja valjusti.

Kiire ja stabiilne Bluetoothi ühendus

Ühendage oma seade kõrvaklappidega ja nautige usaldusväärset ühendust, mis on vaba häiretest. Edifier W800BT Pro kasutab Bluetoothi versiooni 5.4, mis tähendab paremat signaali edastamist, suuremat müraimmuunsust ja madalamat energiatarbimist. Veelgi enam, vaid 0.06 sekundi latentsus võimaldab teil nautida sujuvat mängimist ja paremat heli/vidio sünkroniseerimist. Samuti on võimalik kõrvaklappe samaaegselt ühendada kahe seadmega.

Kuni 45 h mänguaega

Kõrvaklapid kasutavad kiipi, mis paistab silma madala energiatarbimisega ja mahuka akuga, mis tähendab pikka tööaega. ANC sisse lülitatuna mängib Edifier W800BT Pro muusikat umbes 26 h, ja umbes 45 h, kui te seda ei kasuta. Veelgi enam, vaid 15 minutit laadimist on piisav, et nautida oma lemmikmeloodiaid kuni 8 h.

Edifier ConneX rakendus

Avastage veelgi rohkem funktsioone Edifier ConneX rakendusega. Sealt saate kasutada eelmääratud EQ seadeid, kohandada ekvalaiserit, nimetada seadet ümber, seadistada aja, mille jooksul kõrvaklapid automaatselt välja lülituvad jne. Tehke oma W800BT Pro täielik potentsiaal teoks.

Kohandatud

kõrvaklapidUSB-A kuni USB-C laadimiskaabelkasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelW800BT Pro
Värvhall
Muunduri diameeter40 mm
Bluetoothi versioon5.4
HelikoodekidAAC, SBC
Bluetoothi ulatus10 m
SPL91 ± 3 dB (A)
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz (Bluetooth); 20 Hz - 40 kHz (kaabli kaudu)
Tööaegumbes 45 h (ilma ANC), umbes 26 h (ANC-ga)
SisendpingeDC 5V / 1A
RakendusEdifier ConneX
Kaalumbes 253 g
Mürasummutamine kuni-44 dB
Viivitus0.06s

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
167 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.